Expres

Mara Mareș a atacat-o dur pe Viorica Dăncilă

 

Deputatul PNL de Brașov Mara Mareş a declarat sâmbătă că Guvernul e o catastrofă atât de mare, încât am putea să numim un uragan „Viorica Dăncilă”. Liderul Tineretului Liberal a precizat că ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, este o „mini-Dăncilă”, după bâlbâielile despre rectificarea bugetară.
„Guvernul actual este o catastrofă atât de mare, încât am putea să numim un uragan «Viorica Dăncilă». Pesta porcină ne-a adus în faţa unui dezastru economic major pentru România, reprimarea violentă a protestelor de pe 10 august s-a mai văzut doar în Rusia lui Putin şi ne îndreptăm cu paşi rapizi spre un colaps economic”, a afirmat liberala Mara Mareş.
„Dezastrul este la toate nivelurile, inclusiv la ministerul Tineretului şi Sportului. Aţi auzit cumva de implementarea vreunei politici publice pentru tineri? Normal că nu. Domna ministru Bran crede, de pildă, că este bine ca sportivii din România să aibă o diurnă pentru masă de 25 de lei, argumentând că ei oricum trebuie să îşi menţină silueta! Iar la bilanţul de 6 luni al ministerului pe care îl conduce am văzut de fapt, o mini-Dăncilă. Doamna ministru Bran se bâlbâia, făcea greşeli gramaticale flagrante şi, în principiu, citea de pe foi. Incompetenţa este cuvântul de ordine al acestui guvern”, a adăugat Mara Mareş.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button