Expres

Mamă a doi copii, decedată după ce s-a intoxicat cu apă

Mamă a doi copii, decedată după ce s-a intoxicat cu apă. O mamă a doi copii din Indiana, s-a prăbușit și a murit din cauza toxicității apei, o consecință rară a consumului de prea multă apă în prea puţin timp, scrie Mirror. Femeia ar fi băut 4 sticle de apă într-un interval de 20 de minute.

Ashley Summers, 35 de ani, o mamă a doi copii din Indiana, se afla în Lake Freeman împreună cu soțul și cele două fiice ale sale în weekendul de 4 iulie, când a început să se simtă deshidratată.

Cineva a spus că a băut patru sticle cu apă în 20 de minute”, a declarat fratele ei, Devon Miller.

„Sora mea, Holly, m-a sunat și mi-a spus că Ashley este în spital. Are o umflătură pe creier, nu știu care este cauza”. După ce s-a întors din călătorie, Summers a leșinat în garaj și a fost dusă la IU Health Arnett Hospital. Ea nu și-a mai recăpătat cunoștința, iar medicii i-au spus familiei sale că a murit din cauza intoxicației cu apă.

Dr. Blake Froberg, toxicolog la spital, a declarat că această cauză rară de deces este mai probabil să apară în timpul verii sau dacă cineva lucrează afară sau face exerciții fizice frecvent.

“Există unele aspecte care pot face ca cineva să fie mai expus riscului, dar ceea ce se întâmplă este că ai prea multă apă și prea puțin sodiu în organism”, a spus Froberg.

Care sunt simptomele

Simptomele toxicității cu apă includ starea generală de rău, precum și crampe musculare, dureri, greață și dureri de cap. Ashley a fost donator de organe și a putut să-și doneze inima, ficatul, plămânii, rinichii și o parte din țesutul osos lung, salvând în cele din urmă alte cinci vieți, a spus familia ei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button