Expres

Mai sunt câteva zile și 800.000 de șoferi rămân fără RCA

Mai sunt câteva zile și 800.000 de șoferi rămân fără RCA

Asigurarea RCA emisă de Euroins încetează de drept în data de 7 decembrie 2023, a hotărât Autoritatea de supraveghere Financiară (ASF). Instituția recomandă celor 800.000 de asigurați care au RCA la Euroins să reînnoiască asigurarea cât mai repede posibil, pentru a se evita aglomeraţia în ultima zi.

Atragem atenţia asupra faptului că, în data de 7 decembrie 2023, poliţele de asigurare încheiate de Societatea Euroins Asigurare Reasigurare SA încetează de drept, cu excepţia contractelor de asigurare încadrate în clasa de asigurări 15 – Garanţii, poliţe care vor înceta la data de 5 februarie 2024. Ca urmare, recomandăm tuturor persoanelor care au asigurarea RCA la Euroins să îşi reînnoiască această asigurare cât mai repede posibil, astfel încât să se evite aglomeraţia din ultima zi. Asigurătorii şi intermediarii sunt pregătiţi să preia toate poliţele rămase”, a spus Valentin Ionescu, director de asigurări la ASF.

El a menționat sunt aproximativ 800.000 de poliţe RCA rămase de la Euroins care trebuie reînnoite. Consiliul ASF a hotărât, prin Decizia nr. 262/17 martie 2023, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, să retragă autorizaţia de funcţionare a Euroins România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] a companiilor de asigurări, deși există risc crescut pentru un nou faliment pe piața RCA, în […]

Back to top button