Expres

Polițele Euroins îşi pierd valabilitatea pe 8 septembrie / Propunere ASF

Polițele Euroins îşi pierd valabilitatea pe 8 septembrie / Propunere ASF. Poliţele RCA de la compania Euroins ar mai putea fi valabile încă trei luni, până pe data de 8 decembrie 2023, în urma unei propuneri ce aparține Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Teoretic, conform măsurilor aflate în vigoare acum, polițele eliberate de Euroins mai sunt valabile doar până pe 8 septembrie. Până atunci, șoferii au două variante la dispoziție: fie renunță la polițe și cer recuperarea primei de la Fondul de Garantare pentru perioada rămasă, fie o folosesc în continuare până la data limită de 8 septembrie 2023.

Acum, însă, ASF vine cu o nouă propunere, ceea ce înseamnă că aceste asigurări nu vor mai fi bune de abia după 8 decembrie, conform Observator News.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] a menționat sunt aproximativ 800.000 de poliţe RCA rămase de la Euroins care trebuie reînnoite. Consiliul ASF a hotărât, prin Decizia nr. 262/17 […]

Back to top button