Expres

MAE a emis alertă de călătorie în Germania

MAE a emis alertă de călătorie în Germania…

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Germania, Landul Bavaria, că autorităţile locale au emis avertismente de furtuni puternice.
Au loc evacuări punctuale, iar riscurile meteorologice persistă în continuare.


„De asemenea, există şi unele perturbări ale traficului feroviar şi rutier. Pentru gestionarea situaţiei, autorităţile bavareze au mobilizat circa 40.000 de persoane din forţele de intervenţie pentru protecţia civilă”, a informat MAE.


„Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la München: +4989553307, +498998106143, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center-ului în regim de permanenţă. Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie următorul telefon de permanenţă al oficiului consular: +491602087789”, se precizează în comunicat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 luna în urmă

E foarte bine ca a plouat “pe arii extinse in toata tara”, caci doar asa mai scapam de seceta asta teribila ca urmare a incalzirii globale ! Cel putin acum puteti spune cu mandrie si elan muncitoresc dragi bavarezi, ca… Citeşte mai mult »

Back to top button