Expres

Madonna este în doliu

Madonna este în doliu

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani.
Muzicianul Joe Henry, care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone, a anunțat sâmbătă, pe Instagram, vestea.
Cumnatul meu, Anthony Gerard Ciccone, s-a stins din viață aseară. Îl cunosc de când aveam 15 ani, în primăvara vieții noastre în Michigan, atât de mulți ani au trecut. L-am iubit și l-am înțeles mai bine decât eram uneori dispus să las să se vadă. Necazurile trec, iar familia rămâne — cu mâinile întinse peste masă. Adio, atunci, frate Anthony. Vreau să cred că zeul în care a crezut fericita ta mamă (și a mea) așteaptă să te primească. Cel puțin pentru astăzi, nimeni nu mă va descuraja de la această viziune”, a fost mesajul transmis de Joe Henry.
Cauza morții nu a fost făcută publică, însă este cunoscut faptul că bărbatul a dus o luptă grea cu dependența de alcool și chiar a ajuns să doarmă pe străzi.

În 2017, The Daily Mail a relatat că Anthony a finalizat cu succes un fel de program de dezintoxicare și s-a întors acasă cu familia sa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Injectata asta când îi va călca pe urme?

Back to top button