Expres

Lucrare de urgență, la noapte, pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea din Brașov

Compania Apa va desfășura o lucrare de urgență, la noapte, pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea din Brașov. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona.

Din cauza unui defect încă neidentificat al rețelei publice de canalizare menajeră existente pe strada Dobrogeanu Gherea, Compania Apa Brașov nu poate interveni la această oră pentru remedierea defectului din cauza traficului foarte intens, deși canalizarea refulează în stradă.  
Cu acordul Primăriei Municipiului Brașov, al  Poliției Naționale și cu sprijinul Poliției locale, lucrarea a fost programată pentru această noapte, între orele 22:00 și 02:00, când circulația auto va fi mult diminuată.


Îi sfătuim, și îi rugăm totodată, pe conducătorii auto ca, în această noapte, să evite zona și să găsească rute alternative în intervalul de timp programat, astfel încât Compania Apa Brașov să poată interveni în regim de urgență.
Ne cerem scuze locuitorilor din zonă, dar și celor afectați de această avarie! “
, a transmis purtătorul de cuvânt al Companiei Apa, Anca Bălățescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 zile în urmă

[…] Apa Brașov a constatat existența unei avarii majore în sistemul public de canalizare existent pe Strada Dobrogeanu Gherea, în urma verificărilor efectuate în noaptea de 23-24 mai […]

Back to top button