Expres

LOVITURĂ DE STAT în Rusia?!…

  • putin2.jpg
Kremlinul este în alertă maximă, în timp ce zvonurile cu privire la o lovitură de stat se înmulțesc la Moscova: generali nemulțumiți se alătură FSB (ex-KGB), care caută să-l înlăture pe Vladimir Putin de la președinție și să pună capăt războiului din Ucraina, așa cum a informat cityam.com.

Războiul din Ucraina este din ce în ce mai mult „văzut” în toată Rusia drept o greșeală strategică și, mai ales, un dezastru economic.

În special, un grup numit „Siloviki” – care este format din foști ofițeri FSB activi în politica rusă – ar face eforturi pentru a-l înlocui pe Putin, împreună cu foști ofițeri din GRU, FSO și alte unități de informații ruse.

Analiști din Rusia și din afara acesteia au relatat că există semne că Vladimir Putin se va confrunta în curând cu o lovitură de stat. De aceea, președintele rus este „foarte îngrijorat” și a întărit securitatea la Kremlin și în jurul său.

„Contează? Contează foarte mult”, a declarat expertul rus în securitate Andrei Soldatov pentru Centrul pentru Analiza Politicii Europene, detaliind: „Președintele Rusiei se pregătește pentru o lovitură de stat de câteva săptămâni, deoarece s-a confruntat cu critici acerbe din cauza «operațiunii sale speciale» din Ucraina și și-a epurat aproximativ 150 de spioni, din cauza eșecurilor constante”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare