Expres

Localurile și străzile din municipiul BRAȘOV, din nou în vizorul Poliției

 

Polițiștii brașoveni, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au desfășurat o acțiune de control, ieri, pe raza municipiului Brașov, pentru prevenirea faptelor cu violență, combaterea activităților comerciale ilicite și asigurarea respectării legislației rutiere.

Au fost controlate 18 societăți comerciale care își desfășoară activitatea în domeniul alimentației publice și bar și au fost legitimate 210 persoane.

Pe linie rutieră au fost verificate 51 de autovehicule și au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5.000 lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut un permis de conducere pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și un certificat de înmatriculare pentru constatarea unor deficiențe tehnice, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Astfel de controale au avut loc și săptămânile trecute, inclusiv în alte localități din județul Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button