Expres

Localuri dintr-un mall din Brașov, descoperite fără autorizație de funcționare

Șase localuri dintr-un mall din Brașov au fost descoperite fără autorizație de funcționare.

„În perioada 25 iunie – 5 iulie 2024, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Activități Comerciale au efectuat controale la agenții economici care desfășoară activități de comerț în domeniul alimentației publice (restaurante, baruri, cafenele, cofetării) într-un cunoscut centru comercial din Brașov, ce au avut ca obiect verificarea autorizației de funcționare.


Polițiștii locali au constatat faptul că 6 dintre cei 37 agenți economici verificați nu dețineau autorizație de funcționare. Societățile comerciale în culpă au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum total de 2400 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea activităților comerciale desfășurate până la data autorizării, conform prevederilor O.G. nr.99/2000 (R )privind comercializarea produselor și serviciilor de piață”
, a informat Poliția Locală Brașov.


„ Punem în vedere agenților economici faptul că desfășurarea exercițiului comercial cu autorizație/acord de funcționare reprezintă obligație prevăzută în actul normativ anterior menționat, lipsa acesteia/acestuia sancționându-se cu amendă și suspendarea activității până la data autorizării. Verificările vor continua în toate cartierele din Municipiul Brașov”, au mai transmis reprezentanții Poliției Locale Brașov, în această dimineață.

foto – arhivă / caracter ilustrativ


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
11 zile în urmă

Asta intra la capitolul “Buna dimineata.Nimic nou sub soare.” Draga,mytex,iarta-mi,te rog,obraznicia ca te intreb,dar mallul cum se numeste ? Ca,nu senzationalul imi da orgasm,ci informatia practica.

Adrian
7 zile în urmă

Hopa….ce a descoperit și Poliția Locală Brașov, de parcă nu știa că funcționează fără autorizație. Au foarte mult de lucru, nu au avut timp să îi controleze până acum. Eu le-am adus la cunoștință anumite probleme legate de autorizația de… Citeşte mai mult »

Back to top button