Expres

Lidl și Heidi, atenționări către clienți în urma unui fake news

Lidl și Heidi au emis atenționări către clienți în urma unui fake news răspândit pe rwțelele de socializare. Oamenii au căzut într-o capcană răspândită pe internet și caută bani în pachetele de Paște care conțin figurine din ciocolată. Mesajul fals a fost distribuit pe TikTok. Firmele au trimis mesaje oficiale: înăuntru este doar ciocolată, nu se găsesc bani.


Lanțul de magazine Lidl și producătorul de dulciuri Heidi au ieșit cu mesajul publice în care reiterează că produsele conțin doar ciocolată.
„Iepurașii de ciocolată de la Lindt au în interior premii bănești”, este unul dintre mesajul cu care o altă utilizatoare de TikTok atrage utilizatorii să-i urmăresc clipul video. Acesta se încheie, însă, înainte ca ea să prezinte vreo dovadă a prezenței banilor.


Nu mai spargeți iepurașii de ciocolată, înăuntru este chiar ciocolată însăși”, este mesajul afișat într-un magazin Lidl la raionul cu iepurași de Paște. Mesajul a fost distribuit pe pagina de Instagram a lanțului comercial, la final de martie, conform hotnews.ro.


Heidi Chocolate, companie producătoare de dulciuri, a publicat, de asemenea, miercuri, un mesaj pe Facebook în care cere clienților magazinelor să nu mai spargă produsele în căutare de bani.


Am văzut la rândul nostru clipurile de pe Tik Tok, referitoare la existența banilor în figurine de Paște. Însă vă asigurăm că produsele HEIDI tematice conțin doar meșteșugul ciocolatierilor HEIDI, care decorează aceste produse manual, ou cu ou, iepuraș cu iepuraș. Nu se află nimic înăuntru. Să nu stricăm bucuria oamenilor care le vor lua acasă pentru masa de Paște”, transmite Heidi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Iata si dovada ca in jurul nostru e plin de cretini si cretinizati, o turma numai buna de trimis in sectiile de votare. Desigur, ca actul electoral sa fie un “succes” deplin au fost pusi pe liste si reprezentatni asemeni… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 luna în urmă de către Willy
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare