Expres

Lectura fotografiată vă poate aduce premii

Lectura fotografiată vă poate aduce premii

Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” – Braşov, Centrul de Excelenţă pentru Copii şi Tineret îi provoacă pe cititori, mari şi mici, din nou la concursul „Lectură la fereastră”. Evenimentul, aflat la a treia ediţie, este unul internaţional.
Ce trebuie să faceţi este să trimiteţi o fotografie la adresa copii@bjbv.ro, care să ilustreze această temă (citind în fereastră, o carte la fereastră, un desen din cartea preferată pe fereastră etc.), până la data de 29 februarie 2024. E necesar să menţionaţi în email: nume, prenume, vârstă, localitate/judeţ, dar şi acordul pentru mediatizarea fotografiei.

Se vor acorda trei premii şi o menţiune.

Mai mult, fotografiile premiate vor fi postate pe pagina de facebook a Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu” – Braşov în data de 10 martie.

„Şi ca să demonstrăm lumii cât de mult iubim cartea si lectura, lăsaţi în fereastra casei un semn (o carte, mai multe cărţi, un desen, un citat etc.) pe tot parcursul lunii februarie. Postaţi imagini pe paginile dvs. de facebook, timiteţi-le bibliotecilor din localitate pentru mediatizare”, spun organizatorii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button