Expres

„La cum s-a comportat armata rusă în Ucraina, noi îi batem cu poliţia locală”

  • ponta_4.jpg

Aseară, la România TV, fostul premier Victor Ponta a vorbit despre conflictul din Ucraina, referindu-se în special la încercările de atragere a Moldovei în acest conflict.

Şi Rusia şi Ucraina vor să atragă Republica Moldova în povestea asta a războiului. Vedeţi, toate ştirile le primim de la ucraineni, ceva de genul: „Săriţi! Hai, să mai băgăm şi pe alţii în treaba asta!”, de partea lor de principiu. Ruşii, vede toată lumea, vor să ia partea de sud a Ucrainei, dar nu-s în stare. Din punct de vedere militar nu-s în stare, s-au făcut de râs. Şi-au distrus şi armata şi economia, Se pare că va fi un conflict care va dura mult mai mult decât ne gândeam. Rusia nu poate să reziste economic la toate sancţiunile care i-au fost impuse. S-a făcut de râs şi cu armata. Am văzut şi o glumă uşor forţată, dar pe care o repet aici: La cum s-a comportat în Ucraina, noi îi batem cu poliţia locală”, a spus Victor Ponta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button