Expres

La Brașov, Protecția Consumatorilor controlează firmele de catering / Ce a descoperit

Protecția Consumatorilor controlează firmele de catering

„Comandamentul de iarnă” al ANPC bifează încă o acțiune în județul Brașov, după ce zilele trecute închisese mai multe restaurante și pizzerrii pentru neregulile constatate.

Acum, cei de la Protecția Consumatorilor au „pus ochii” pe companiile care livrează mâncare acasă, la serviciu sau cu ocazia sărbătorilor.

„Din păcate, aceste locații sunt adevărate bombe pentru sănătatea brașovenilor. Sunt pline de mizerie și produse expirate. La fel s-a întâmplat cu o firmă situată pe strada Pictor Luchian, unde am găsit dezastru la fața locului… Multe produse fără elemente de identificare, produse cu termenul depășit – carne expirată din luna octombrie. De asemenea, produse fără elemente de identificare congelate, nu știm de când. Avem ciorbă de văcuță, dar fără văcuță, avem borș de pui, fără pui… Clar că vom lua și măsuri”, a declarat Mihai Culeafă, vicepreședinte ANPC.

El a ținut să precizeze: „Controalele continuă. Pentru că e o misiune permanentă, pentru că sunt mereu în slujba consumatorilor, pentru că îmi doresc să fie respectați consumatorii!”.

Protecția Consumatorilor controlează firmele de catering


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
11 luni în urmă

De ce-i mai tinem pe ordinarii lui chimion in functii? MARS CU EI IN SISTEMUL PRIVAT SI SA ADUCEM ALTII CARE VOR SI MUNCI!
Cine il tine pe acest nenorocit pe functie de atata amar de ani? CINE?

Back to top button