Expres

Pizzerie din Brașov, închisă de Protecția Consumatorilor

O pizzerie din Brașov a fost închisă de Protecția Consumatorilor. Localul se află pe str. Iuliu Maniu din municipiu, în zona Secției de Poliție.
Comisarii au aplicat o sancțiune cumulată de 25.000 de lei.


„Am fost personal aici. Foarte multe produse alimentare expirate, nu se respectă condițiile de păstrare și depozitare, am găsit schimbarea stării termice a produselor alimentare. Am dispus oprirea temporară pentru întreaga unitate și închidere temporară a unității de 0 la 6 luni. Trebuie să schimbe frigiderele, sunt ruginite, spațiile de depozitare trebuie igienizate… Conform procedurii, după ce rezolvă aceste deficiențe grave, anunță Comisariatul Județean, iar dacă se confirmă că au schimbat, vor putea relua activitatea. Dar țin să menționez că, și în urmă cu o lună, aceeași unitate a primit sancțiunea de oprire a prestărilor de servicii și au funcționat în continuare. Este o bătaie de joc față de autoritățile statului și pun în pericol sănătatea oamenilor, lucru inacceptabil pentru noi. Nu suntem sperietoarea nimănui, dar unii operatori economici vor să-și clădească fericirea și să-și rotunjească veniturile pe nefericirea românilor”, a declarat Mihai Culeafă, vicepreședintele ANPC, pentru newsbv.ro.
În această perioadă funcționează Comandamentul de iarnă. În cadrul acestuia au loc controale la agenți economici din zonele turistice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Bartalis Edith
11 luni în urmă

De ce nu scrie care pizzerie? Pe Iuliu Maniu sunt mai multe si daca nu stiu despre care este vorba, ma duc maine cu copilul si mananc acolo si atunci ce facem?

Back to top button