Expres

ITM Brașov a dat amenzi în septembrie de aproape 200.000 de lei

ITM Brașov a dat amenzi în septembrie.

191.500 de lei este cuantumul total al amenzilor date de angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Braşov, în septembrie.

Astfel, șase persoane care desfăşurau muncă nedeclarată au fost depistate de inspectorii ITM. Trei angajatori au fost sancționaţi cu amenzi în valoare totală de 100.000 lei pentru primirea lor la muncă, fără încheierea unui contract individual de muncă în formă scrisă, cel târziu în ziua anterioară începerii activităţii.

ITM a dat amenzi în septembrie și pentru REVISAL

ITM Brașov a dat amenzi în septembrie. În ceea ce priveşte respectarea legislaţiei privind completarea şi transmiterea REVISAL au fost efectuate 124 de controale, în urma cărora au fost aplicate două amenzi contravenţionale, de 13.000 de lei.

Pentru celelalte nereguli depistate de către inspectorii de muncă în domeniul relaţiilor de muncă, angajatorii au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 26.500 lei.

„Tot în luna septembrie, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, inspectorii au efectuat 69 de controale, în urma cărora au fost sancţionaţi pentru neconformităţile constatate 23 de angajatori, cu amenzi în valoare de 52.000 de lei şi 33 de avertismente”, a precizat inspectorul şef al ITM, Adrian Reit.

Controale ale inspectorilor de muncă au avut loc și la începutul acestei luni, dar țintit. În cadrul unei campanii naționale, au fost verificate șantierele de construcții. Principalul obiectiv, munca la negru. Au fost depistate 14 persoane care munceau fără forme legale. Trei angajatori au fost amendați.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] ITM Brașov a dat amenzi în septembrie de aproape 200.000 de lei […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare