Expres

Irina Gologan și-a dat demisia de la Prima TV

Irina Gologan și-a dat demisia de la Prima TV.

Printr-un mesaj postat pe conturile sale de socializare, prezentatoarea de știri a precizat că a încheiat colaborarea cu postul tv. După trei ani în care s-a aflat la pupitrul știrilor de dimineață, jurnalista a ales să plece.

Irina Gologan prezenta matinalul de la ora 8:00, alături de Daniel Osmanovici, cel care a decis să plece în septembrie 2023 din grupul Grupul Clever. Astfel, mai bine de o lună, Irina a prezentat singură matinalul Prima TV.

Pe pagina personală de Facebook, Irina Gologan și-a anunțat fanii că încheie colaborarea cu postul de televiziune, explicând și motivele pentru care a luat această decizie radicală. Ea a lăsat să se înțeleagă că va merge la un alt trust de televiziune, dar nu a oferit mai multe detalii.

„Hai că au fost trei ani frumoși, cu de toate. Dar, știți cum se zice, nu sta, că-ți stă norocul…. Așa că urmez cursul vieții, cu multă încredere și entuziasm. Ce vreau să spun este că am decis să închei colaborarea mea cu Prima TV și că le mulțumesc colegilor și prietenilor de aici pentru toate zilele bune și mai puțin bune.

Pentru că, trăgând linie, a fost tare fain! Pentru mine începe un nou drum, despre care sigur o să vă povestesc la timpul potrivit. Vă mulțumesc pentru atenție”, a fost mesajul postat de către Irina Gologan în mediul online.

Înainte de a fi prezentatoare la Prima TV, ea a luat o pauză de la micile ecrane pentru a se ocupa de copii. Moderatoarea tv este căsătorită cu Sorin Chiriac, iar împreună au doi copii. Ea a fost întotdeauna rezervată cu viața privată și mărturisea că nu vrea să devină faimoasă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button