Expres

Ioana Cosma revine pe micile ecrane

Ioana Cosma revine pe micile ecrane.

După ce a fost dată afară de la PRO TV, alături de Mihai Mironică și alți câțiva colegi, Ioana Cosma s-a înțeles cu cei de la Prima News. Ea va lucra alături de Radu Banciu, cel care a făcut-o praf în direct.
Sursele ProSport susțin că fosta prezentatoare de la PRO TV și-ar fi dat acordul celor de la Prima News, după ce fostul ei coleg Costi Mocanu (acum director de știri și emisiuni informative la Prima TV) i-a pus o vorbă bună la șefi.
Totuși, ca să nu iasă scântei, Ioana Cosma nu va fi prinsă în organigrama Prima Sport, ci la Prima News, iar printre motivele acestei decizii se numără și acela că la postul destinat exclusiv transmisiunilor sportive se află și unul dintre cei mai duri contestatari ai acesteia, în speță Radu Banciu.

Ce a spus Radu Banciu

Dacă mă întrebați pe mine, nu vin la noi. Ioana Cosma nu vine sigur și puține șanse să vină Mironică, întrucât conducerea de sport de aici nu mai e cea de la PRO TV. Dacă mă întrebați pe mine, nu îi înghite nimeni aici. Că la noi în general transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii, nu pe competențe. Dacă se fac pe competențe, ei nu ajung aici. La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cozma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport. Nu văd de ce ar mai continua în sport, ea nu era necesară. Era doar o prezență, nu era pricepută la sport mai mult decât în alt domeniu. Dar este o plecare normală.
O emisiune proastă, fără audiențe. Emisiunea nu aducea niciun profit, era aceeași emisiune modestă, lălăită, fără personalitate, fără anvergură, fără nimic. E consecința firească a slabului conținut și asta știe și PRO-ul că nu era nimic de valoare acolo”, a spus Radu Banciu după ce a aflat că Ioana Cosma și Mihai Mironică au fost dați afară din trustul PRO.
Ultima ediţie a emisiunii „Ora exactă în sport” va fi difuzată în data de 5 februarie 2023, urmând ca din următoarea zi emisiunea să fie înlocuită la PRO Arena cu alte programe şi evenimente sportive.

Ioana Cosma revine pe micile ecrane


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Asta, banciu, mironica… protevea, prima, digi, hantene… O URIASA CLOACA. Tembeliziuni 100% progresiste, aliniate ”corect politic”.

Willy
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Slugoiule, ia zi: RT, Russia 1 si alte laturi media cum sunt? Pe gustul tau?

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Deviantule, nu mai lauzi dozele? Au aprobat astia un nou wax, NETESTAT, DELOC NETESTAT, pentru cei redusi. MARS DE-L FA. ARATA CA-TI PASA, NU DOAR SA LATRI!

Back to top button