Expres

Ioana Cosma revine cu o nouă emisiune sportivă

Ioana Cosma revine cu o nouă emisiune sportivă. Deși s-a zvonit că va ajunge la Prima Sport, prezentatoarea Ioana Cosma va putea fi văzută, de la 1 martie, ca moderatoare de emisiune la fanatik.ro, platforma online care îi aparține lui Horia Ivanovici.

Așadar, la FANATIK SUPERLIGA, luni, marți și vineri va fi Horia Ivanovici, iar miercuri și joi Ioana Cosma.

Am cea mai frumoasă meserie din lume, sunt norocoasă că lucrez în această zonă, că pot să mă bucur zilnic de ceea ce îmi oferă sportul. Așa că n-am putut să stau mult timp departe și mă întorc la dragostea dintâi, dintotdeauna, trecută, prezentă și viitoare. De la 1 Martie voi purta mărțișorul «FANATIK SUPERLIGA», vă aștept la «FANATIK SUPERLIGA». Vă așteptăm, de fapt, alături de noi la «FANATIK SUPERLIGA», mă bucur că fac echipă cu fostul și noul meu coleg Leonard Badea, cu care lucrez de peste 20 de ani. Sunt chiar fericită și vă aștept la «FANATIK SUPERLIGA»!”, a afirmat Ioana Cosma pentru fanatik.ro.

Ioana Cosma revine cu o nouă emisiune sportivă. Ioana Cosma este implicată total în fenomenul fotbal de nu mai puțin de 29 de ani, începând din 1994, în Clujul natal. A fost reporter, redactor, a prezentat știri, a făcut interviuri, a realizat și a moderat emisiuni, a condus departament de sport, este prima femeie care a comentat meciuri la noi, în mai 2019 – finala Cupei României la fotbal feminin, apoi la EURO 2020, în… 2021!

Leonard Adrian Badea, Leo pentru prieteni. este producătorul care a realizat mii de emisiuni. Om de televiziune de 29 ani. Din 1994 în Trustul PRO, de pe vremea când Pro TV se numea Canal 31.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button