Expres

Influenceriţă găsită moartă în propria casă

Influenceriţă găsită moartă în propria casă

Influenceriţa macedoneană Maja Janeska, în vârstă de 39 de ani, un make-up artist cu 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram, a fost găsită moartă în casa ei din Africa de Sud, iar o rudă ar fi declarat că femeia „se temea pentru viața ei uneori”, potrivit Mirror.
 Maja Janeska ar fi fost împuşcată în cap şi a fost găsită în circumstanţe misterioase în locuinţa sa din Johannesburg, pe 2 decembrie, unde locuia împreună cu partenerul ei, Kyle Phillips, co-director al unei mari companii de tutun.

Potrivit poliţiştilor, influenceriţa a fost găsită într-un dormitor al casei, cu o rană provocată de glonţ în cap. Lângă ea era o armă de foc. Femeia a fost declarată decedată de paramedici.

Poliția nu a dezvăluit cine este proprietarul armei de foc, pe motiv că acest lucru „ar putea pune în pericol ancheta”. Ancheta cu privire la decesul ei este în desfășurare.
După moartea artistei, un membru al familiei a declarat pentru presa locală că uneori, Maja își făcea griji că ar putea fi ucisă.

Influenceriţă găsită moartă în propria casă. „Avem inimile frânte și chiar nu știm ce să facem. Suntem în Europa și nu avem ce să facem, pentru că nu putem veni în Africa de Sud din cauza problemelor cu viza. Maja zace acolo într-o morgă și nu avem nicio idee despre ce se întâmplă de fapt”, a declarat ruda, care a dorit să rămână sub anonimat. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

”Influencer”… o fi vreo meserie, vreo ocupatie, vreun ”hobby”…? Ce mama naibii o fi ”influencereala” asta? La noi o fi inscrisa in COR? Din ce am observat eu ar fi o multa vorbarie practicata de aia care nu au calificari… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare