Expres

Opt milioane de lei pentru investiții în două comune brașovene

Opt milioane de lei pentru investiții în două comune brașovene

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, miercuri, 40 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 423.815.052,55 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, urmăresc modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a rețelelor de distribuție a gazelor naturale, amenajarea unor piste pentru bicicliști, precum și construirea sau modernizarea unor poduri și podețe.

Două dintre aceste contracte sunt pentru investiții ce vor fi realizate în județul Brașov. 7,728 milioane de lei sunt alocate pentru stația de epurare ape uzate menajere din comuna Drăguș, iar aproape 560.000 de lei, pentru extinderea rețelei de canalizare pe strada La Brazi din comuna Homorod.

După cum am afirmat întotdeauna, ca ministru al dezvoltării, mă aflu la dispozitia tuturor reprezentanților autorităților locale care doresc să beneficieze de expertiza noastră, ca instituție! Împărtășim planuri, proiecte și programe, viziuni și experiență, așadar continuăm să sprijinim dezvoltarea tuturor comunităților!”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button