Expres

Încă un transport de lemne de foc a fost confiscat de polițiștii din județul Brașov

Încă un transport de lemne de foc a fost confiscat de polițiștii din județul Brașov.
„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au sancționat un conducător auto și i-au reținut materialul lemnos transportat după ce s-a constat că acesta nu a îndeplinit condițiile de legalitate.


Astfel, la data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii au oprit o autoutilitară, pe DJ 112 A, în localitatea Colonia Bod, la volanul căreia se afla un bărbat, de 72 de ani, din localitatea Sânpetru, județul Brașov.


La verificarea materialelor transportate, polițiștii au constatat că aceasta transporta lemn de foc, de esență fag, pentru care nu a putut face dovada legalității acestuia, respectiv fără a avea emis avizul de însoțire a materialului lemnos.


Avându-se în vedere aceste aspecte, în cauză s-a dispus confiscarea materialului lemnos, în cantitate de 5,00 mc, care a fost predat în custodia reprezentanților ocolului silvic competent teritorial.
Față de conducătorul autoutilitarei a fost luată măsura sancționării cotravenționale,  în conformitate cu prevederile silvice”, au informat reprezentanții IPJ Brașov. Vezi și: Autoutilitară cu lemne, confiscată de polițiștii din județul Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button