Delicte

Autoutilitară cu lemne, confiscată de polițiștii din județul Brașov

O autoutilitară cu lemne a fost confiscată de polițiștii din județul Brașov.
„La data de 2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au procedat la verificarea unei autoutilitare, ce se afla în zona Poiana Cristianului, de pe raza orașului Râșnov, județul Brașov, în care se afla material lemnos, pentru care nu erau emise documente de proveniență și transport.


În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că în autoutilitară fusese încărcat material lemnos, de esență fag, iar lângă aceasta se afla o altă cantitate de material lemnos pe care doi bărbați ar fi tăiat-o în vederea sustragerii.
În cauză, materialul lemnos a fost confiscat și a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Râșnov, iar autoutilitara a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de arbori”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Activitățile procedurale se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button