Expres

Încă un semafor va fi pus în funcțiune în Brașov / Explicația primarului Allen Coliban

Încă un semafor va fi pus în funcțiune în Brașov.

Se va întâmpla marți, 21 noiembrie, la intersecția străzilor Ioan Socec și 1 Decembrie 1918. Semaforul va asigura o circulație sigură pe toate direcțiile de mers, inclusiv spre zona de case de pe str. 1 Decembrie.

Încă un semafor va fi pus în funcțiune în Brașov

„Continuăm programul nostru de creștere a siguranței în trafic, atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi, inclusiv în zona nouă a cartierului Tractorul. Mâine punem în funcțiune un nou sistem de semaforizare, la intersecția dintre str. Ioan Socec și 1 Decembrie 1918. Din cauza traficului intens de pe Ioan Socec, era foarte greu pentru cei care locuiau pe str. 1 Decembrie să meargă spre locuințele lor. Prin instalarea acestui sistem, îi protejăm atât pe șoferi, cât și pe pietonii care traversează cele două străzi. Vom continua sistematizările de circulație din acest cartier, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță. Urmează să optimizăm ieșirile în 13 Decembrie de pe străzile Ștefan Baciu și Ioan Popasu, unde avem și ieșire în strada principală pentru transportul în comun”, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit BrașovCity.ro.

Reamintim că acest program a fost demarat de Municipalitate în ianuarie 2021, când a fost instalat primul semafor cu buton pe Bulevardul Griviței, la Farmacom. De atunci au mai fost puse în funcțiune alte 22 de semafoare de acest tip.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Brai
13 zile în urmă

Haosul din trafic va persista fără semaforizare inteligenta a tuturor intersecțiilor din municipiu și treceri de pietoni la fiecare intersecție. Trebuie respectați cetatenii.

Back to top button