Expres

Încă 2 clădiri cu un nou look în centrul Brașovului

Încă 2 clădiri cu un nou look în centrul Brașovului.

„S-au încheiat lucrările pe care le-am cofinanțat la alte 2 fațade. E vorba de clădiri importante pe care actualii proprietari și-au dorit să le repună în valoare și să le redea strălucirea de odinioară. Clădirea Muzeului de Artă (Eroilor 21) și clădirea de pe Lungă 15 au acum un nou aspect. Municipalitatea a cofinanțat lucrările prin intermediul Fundației Monumentelor Istorice Brașov“, a declarat primarul Allen Coliban.

Încă 2 clădiri cu un nou look în centrul Brașovului

Muzeul de Artă a primit cofinanțare în valoare de 447.655 lei (valoarea totală a intervenției a fost 895.310 lei). Lucrările au presupus reabilitare învelitoare, reabilitare fațadă cu restaurare și reconstituire elemente decorative și recondiționare tâmplărie. Lucrările s-au desfășurat între 2021 și 2023.

Imobilul de pe Lungă 15 a primit cofinanțare în valoare de 40.557 lei (valoarea totală a intervenției a fost 81.114 lei). Lucrările au presupus reparații la acoperiș, reabilitare fațadă cu restaurare elemente decorative și recondiționare și restaurare tâmplărie). Toate lucrările s-au efectuat în 2023.

Încă 2 clădiri | MyTex.ro
Încă 2 clădiri cu un nou look în centrul Brașovului 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button