Expres

„În Tractorul e patinoar şi Coliban se laudă pe Facebook că schiază în Poiană”

„În Tractorul e patinoar şi Coliban se laudă pe Facebook că schiază în Poiană”. Toată lumea ştia că urmează câteva zile cu ninsori, normale pentru acest anotimp. Mai puţin cei care ar trebui să asigure buna desfăşurare a traficului şi să cureţe străzile din oraş.

Ninge şi la Braşov, dar şoferii se plâng că drumurile sunt extrem de periculoase, întrucât „nu s-a dat cu nimic”, după cum ne-a transmis un cititor.

„E nenorocire. Nu s-a dat cu nimic, deşi ninge de ceva vreme, iar temperaturile sunt scăzute. În Tractorul e patinoar şi Coliban se laudă pe Facebook că schiază în Poiană, ne-a transmis cititorul nostru, care a ataşat şi câteva poze elocvente.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
8 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
4 luni în urmă

De ce mintiti? Nu ca tin cu ala dar una dupa alta am vazut utilajele.

Raoke
4 luni în urmă

Și?

Willy
Răspunde la  Raoke
4 luni în urmă

Ai vrut sa latri “ham!”?

Raoke
Răspunde la  Willy
4 luni în urmă

Boschete, ai dat de dracu. Ninge afara. Vezi să nu mai musti mana care-ti umple troaca, da? Ca iar ranjesti fasolea in santuri de frig. Cu dozele cum stai? Au scos astia un nou tip de doza. Mars s-o faci… Citeşte mai mult »

Vasile
4 luni în urmă

Probabil unii or fi având pretenția să iasă primarul să dea zăpada cu mâna lui. Despre firmele de deszăpezire de ce nu ziceți nimic? Nu, ei n-au nicio vină, doar primarul e vinovat că nu i-a scos în șuturi pe… Citeşte mai mult »

Willy
4 luni în urmă

Nea Pop, se castiga bine din cenzurat comentarii? Numai propaganda putinista si injuraturile isi au locul aici? Huoooooo!

Săndel
4 luni în urmă

Uau! Ninge iarna!
Și pe toți vă mâncă-n cur să vă dați cu mașinuța că altfel crapă rânza în voi.

4 luni în urmă

[…] de utilaje ale firmei Comprest au acționat pe străzile din municipiu și din Poiana Brașov, astfel încât să se circule în condiții bune. Lor li s-au adăugat 140 […]

Back to top button