Expres

Ilie Năstase, evacuat din cauza restanţelor la chirie

  • ilie-nastase_6.jpg
 

Ilie Năstase a fost evacuat miercuri seară, din apartamentul din complexul rezidenţial de lux “Stejarii”, care îi aparţine miliardarului Ion Ţiriac, unde locuia de doi ani. Deşi avea o chirie specială, aproape simbolică, Năstase a adunat restanţe majore la “Stejarii”, fiind convins că prietenia cu Ion Ţiriac îl „pune la adăpost”, potrivit ProSport. Luna acesta contractul de închiriere a expirat, iar reprezentanţii complexului n-au mai fost de acord cu prelungirea acestuia, deși Năstase solicitase acest lucru, după ce de mai multe luni nu și-a plătit chiria.

Fostul tenismen şi-a luat bagajele şi s-a mutat într-un bloc din zona Grădinii Zoologice, la marginea Bucureștiului, tot cu chirie.

„A expirat contractul şi m-am mutat în alte blocuri!”, a declarat Ilie Năstase, refuzând să comenteze decizia reprezentanţilor “Stejarii”.

După ce a fost proprietar timp de aproape cinci decenii, Ilie Năstase a decis în 2020 să vândă vila din Primăverii primită gratuit pe timpul lui Nicolae Ceauşescu, contra a jumătate de milion de euro.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button