Expres

I-a trecut ursul prin față / Filmarea a ajuns în presa internațională

I-a trecut ursul prin față.

Un pui de urs a intrat în curtea unei brașovence din cartierul Noua. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum proprietara locuinței, care stătea liniştită pe o canapea de pe terasă, este luată prin surprindere de sălbăticiune. Femeia s-a ales doar cu o sperietură puternică, după ce animalul a trecut la mică distanță prin fața ei.
„Vorbeam la telefon, am crezut că vin câinii, că se bucură de mine, şi nici măcar nu am întors capul şi poate bine am făcut că altfel mă speriam şi alergam în fața ursului şi probabil ar fi sărit pe mine. Sunt foarte speriată, îmi e foarte frică”, le-a spus femeia jurnaliștilor Pro TV.
Cei trei câini ai femeii, schnauzeri, au fost cei care au gonit ursul, un pui de aproximativ doi ani. Animalul a sărit în viteză peste gard, dar a mai fost filmat și în altă curte și alergând pe stradă. Incidentul a avut loc seara, după ora 20.00.
I-a trecut ursul prin față. Imaginile de pe camerele de supraveghere au ajuns pe TikTok și i-au amuzat pe internauți. Jurnaliștii de la Sky News au publicat și ei înregistrarea video intitulată „Un urs s-a rătăcit și a invadat grădina unei femei din Brașov, România, dar a fost alungat de trei câini”.


De la începutul lunii au fost înregistrate peste o sută de apeluri la 112 prin care oamenii anunţau prezența urşilor în judeţul Braşov, potrivit jandarmeriei. În ultimele zile au fost aproape 10 pe zi. De la începutul anului până acum a fost relocat un singur exemplar din judeţ.

Foto: capturi video Pro TV și Sky News


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] a trecut pe sub nasul unei femei care vorbea liniștită la telefon în curtea casei (detalii aici). Alertă extremă: încă un urs pe stradă. Potrivit Jandarmeriei, au fost înregistrate, în […]

1 an în urmă

[…] Numai în ultima lună, în județul Brașov, au fost înregistrate peste 100 de apeluri la 112, care semnalau prezența ursului în zone locuite, transmite mytex.ro. […]

1 an în urmă

[…] Numai în ultima lună, în județul Brașov, au fost înregistrate peste 100 de apeluri la 112, care semnalau prezența ursului în zone locuite, transmite mytex.ro. […]

Back to top button