Expres

„Hotărâre aberantă în Consiliul Local Brașov”

„Hotărâre aberantă în Consiliul Local Brașov”

Acesta este titlul unei sesizări trimise pe adresa redacției noastre de către un cititor fidel. Are legătură cu calea velo din centrul vechi al Brasovului, Prefectură – Șchei.

„HCL Brașov 808/06.10.2022 aprobă schimbarea destinației străzilor Postăvarului, Diaconu Coresi, Alecu Russo, Hirscher, Cerbului, Castelului din pietonală în bulevard velo – două benzi de 1.5 m. Pe aceste străzi te puteai plimba alene. Dar gata cu asta. O trotinetă electrică prinde și 80 km/h, deși limita legală e de 30. În plus, pe aceste străzi stau multe persoane vârstnice. Străzile sunt înguste. Ce vom face? Va trebui să pândim ca sa trecem strada? Mama mea are 82 de ani și locuiește pe strada Postăvarului”, ne-a scris Sebastian Eugen Cudrici.

El a completat: „Acest subiect nu a fost în dezbatere publică. Nu face parte din Calea Verde, un alt proiect care dorește sa conecteze pe cale velo cartierele Brașovului. Dar se dorește finanțarea acestui nou proiect din PNRR. De ce nu ar putea fi luat în considerare drumul de la Rectorat la Maternitate sau Star – Poarta Șchei sau chiar strada Castelului? Sunt alte căi mai favorabile. Pe străzi bine conturate și care ar face posibil proiectul”.

Respectivul ne-a mai transmis: „Am încercat să postez pe grupurile de Facebook din Brașov critici ale traseului ales, dar am fost atacat cu virulență… Le-am scris tuturor consilierilor locali și partidelor politice. Am solicitat Instituției Prefectului să atace în instanță HCL ca act administrativ”.

„Hotărâre aberantă în Consiliul Local Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button