Expres

Horoscop 9 octombrie. O zi excelentă pentru… Cu puțin efort și bunavoință vei reuși în toate

Horoscop 9 octombrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Capitolul amoros îți da bătăi de cap. Ai nevoie de afecțiunea celor dragi și de gesturi tandre. Dar se pare că cei dragi tie au cu totul alte treburi sau te solicită numai pentru doleanțele lor personale. Ar fi bine să te iubești mai mult pe tine, să ai mai multă încredere în tine și astfel vei observa că și ceilalți vor veni spre tine plini de iubire și recunoștință.

Taur

Astăzi, gândurile te vor purta spre figurile autoritare din familia ta, cum ar fi un părinte, o rudă oameni care au lăsat amprente importante asupra vieții tale. Minunat este că sfaturile lor, chiar dacă ți le-au oferit undeva, cândva, ți le vei aminti, constatând că îți sunt de folos și acum, în diverse situații. Totuși evită să devii prea nostalgic! Echilibrul este cuvântul de ordine.

Gemeni

Horoscop. Pe neașteptate se vor ivi călătorii pe distante scurte, fie în vizită la cei apropiați, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fii prudent la drum! Mentalul este tensionat, fiindu-ți dificil să relaționezi cu ceilalți. Ferește-te de discuții importante și de luarea unor decizii care te implică pe termen lung. Spre seară, relaxează-te cu o lectură amuzantă.

Rac

Energia vitală este fluctuantă, așa încât este bine să-ți dozezi eforturile și mai ales să fii prudent la felul în care te alimentezi. Gândurile îți sunt îndreptate spre posibilitățile financiare, pe care le ai la locul de muncă. Deocamdată este o perioadă în care ești îndemnat în mod subtil să-ți îndrepți atenția spre partea imaterială a vieții cotidiene.

Leu

Horoscop. Ar fi bine să te oprești din tumultul vieții cotidiene și să te gândești numai la realizările tale de până acum. Concluziile obținute astăzi te vor ajuta să abordezi altfel evenimentele în care ești implicat și relațiile cu ceilalți. Bucură-ți sufletul cu o plimbare prin locurile preferate, cu un film bun sau pur simplu observă-i pe ceilalți cum își desfășoară activitățile.

Fecioară

Singurătatea este o temă la care ar trebui să te gândești din când în când. Chiar dacă ești înconjurat de multă lume, parcă tot singur te simți. Provocarea zilei constă în a te împrieteni mai mult cu tine, a-ți orienta eforturile mai mult spre tine și mai puțin spre alții. Și totuși, cu puțin efort și bunavoință, tu iți poți fi cea mai grozavă companie.

Balanţă

Horoscop. Foarte interesante sunt relațiile cu prietenii! Îți pot oferi informații deosebite privitoare la parteneriatele în care ești implicat. Cu toate că te vor necăji unele remarci sau soluțiile oferite pentru a-ți îmbunătăți situația, este bine să privești partea pozitivă a lucrurilor. Spre seară, rezervă momente de meditație și liniște pentru a desluși ițele zilei.

Scorpion

Prima parte a zilei îți aduce în atenție relațiile cu șefii și poziția ta socială în cadrul unui grup de lucru. Se pare că astăzi, toată lumea are altă treabă decât să-ți ofere tie sprijin și laude. Însă, tu îndeplinește-ți sarcinile conștiincios și lasă-i în pace pe ceilalți. Posibil că unii să te provoace vizavi de felul în care rezolvi lucrurile la serviciu. Evită astfel de persoane!

Săgetător

Horoscop. Posibil că datorită bugetului disponibil să fii nevoit să amâni demersuri specifice unei călătorii sau unui program de instruire. Însă, dialogurile cu persoanele aflate în străinătate sau care au călătorit de curând într-o locație deosebită îți poate alina dorul de meleaguri noi. Ziua este favorabilă activităților culturale, alături de cei dragi.

Capricorn

Horoscop. Sunt momente bune de a analiza ceea ce se află în spatele evenimentelor în care ești implicat. Foarte ușor îți poți da seama despre ceea ce se petrece cu adevărat, atât cu membrii familiei, cu neamurile, cât și cu partenerul de viață. În mod special, aspectele materiale comune atrag atenția prin felul în care sunt abordate de persoanele amintite. Deocamdată, observă și atât.

Horoscop. Vărsător

Relațiile cu ceilalți te solicită mult, pentru că partenerii doresc o mai mare implicare din partea ta în activitățile și proiectele comune. Ar fi bine să discuți deschis despre toate acestea și să stabilești niste limite clare până unde poți să lucrezi împreună cu alții. Poate fi dificil să te concentrezi pe subiecte ample, dar cu puțin efort și bunavoință vei reuși în toate.

Peşti

Horoscop. Se pare că primești sarcini de lucru complexe astăzi, la serviciu. Mai ales de la colege, dacă îți sunt superioare ierarhic. Ușor se poate ajunge la tensiuni în relațiile de muncă, la muncă multă, cu responsabilități mari. Până la urmă, totul depinde de tine cum abordezi situațiile ivite. Ai încredere că ai toate șansele să te descurci excelent.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button