Expres

Horoscop 9 decembrie. Balanţele au o zi grea la locul de muncă, Gemenii sunt nemulţumiţi de venituri

Horoscop 9 decembrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

A te focaliza numai pe segmentul domestic este o idee nepotrivita astăzi, pentru că te așteaptă în afara acestuia, îndatoriri profesionale și prieteni care au nevoie de tine. Atmosfera din cămin este tensionata, pentru că în ultima vreme ești foarte implicat la locul de munca sau preocupat cu treburile tale personale. Fiind discret, tăcut și retras, ceilalți considera că ești supărat pe ei.

Taur

Dialogurile cu ceilalți sunt frecvente, dar senzația de mers în gol este accentuata. De aceea nu pune baza pe cele discutate și aflate astăzi. Ziua este potrivita schimbului de informații banale, cotidiene, de larg interes. Se recomanda prudenta la drum, pentru că exista riscul neplăcerilor greu de anticipat. Spre seara, retrage-te în confortul și siguranță casei, alaturi de cei dragi.

Gemeni

Nemulțumirile privitoare la veniturile pe care le obții de la locul de munca sunt accentuate astăzi, însă privește atent în jurul tău. Alcătuiește o lista de priorități și verfifica daca nu cumva lucrurile sau serviciile dorite acum le ai deja sub diverse forme. Fluctuațiile emoționale sunt mari, așa încât controlează-ți trăirile și reacțiile. Ai tot ce iți trebuie deocamdată.

Rac

Ar fi bine sa te ocupi numai cu treburi de rutină. Energia vitala este fluctuanta si de aici starile tale de spirit sunt greu de gestionat. Fereste-te de discutii ample si de asumarea unor responsabilitati noi. Plimba-te in aer liber, mergi la o sedinta de masaj, de saună sau pur si simplu, plimbă-te prin locurile preferate, alaturi de cineva drag. Seara te vei simti mai bine.

Leu

Ești discret și greu observabil în mediul înconjurător. Aerul misterios care te învăluie vă atrage în preajma ta personaje curioase, dar și unele interesate sincer de starea sau situația în care te afli. Ar fi bine să povestești puține despre tine. Însă, fata de cei dragi și de încredere te poți destăinui în voie. Cineva din segmentul profesional te vă ajuta nebănuit de mult.

Fecioară

Dezamăgirile din partea prietenilor sunt mari astăzi, însă nu pune la suflet. Tu ești cel care trebuie să-și revizuiască concepțiile și atitudinea fata de aceste persoane. Pe de alta parte, conextul astral predispune la erori de judecata, subiectivism în discuții și aprecieri, dar și graba la modul general. Fii discret și ocupa-te numai de treburile tale personale.

Balanţă

Ești solicitat de către șefi, dar și colegii apelează la experiența și la sprijinul tău profesional. Selectează prioritățile și asuma-ți alte sarcini numai după ce te-ai gândit bine. Traversam o perioada în care suprasolicitarea nervoasa este accentuata și riști să te implici în prea multe activități, să obosești sau să gafezi serios. Spre seara, o discuție cu un prieten te vă binedispune.

Scorpion

Sunt posibile dialoguri multe și activități intelectuale solicitante. Componenta mentala este accentuata și de aici apare riscul luării deciziilor greșite și vorbelor spuse pe negândite și în mare graba. Controlează-ți stările de spirit, ordonează-ți gândurile, alege să le cultivi pe cele pozitive și vorbește strictul necesar, dar după ce te-ai gândit bine.

Săgetător

Este o zi în care ești preocupat de veniturile pe care le obții de la și prin alții, respectiv de la partenerul de viață sau de la colaboratori. Evita tendință de a calcula și recalcula bugetul disponibil, pentru că sunt posibile de erori și tensiuni mentale. Detașează-te de planul material și ai încredere că te vei descurca onorabil cu toate cheltuielile și datoriile până la urma.

Capricorn

Relațiile cu ceilalți sunt tensionate și se pot spune lucruri fară noimă. Depinde numai de tine să gestionezi corect și în favoarea ta orice diferend apărut fie în relația cu partenerul de viață, fie în relațiile profesionale de colaborare. Evita să-ți asumi responsabilități noi, să iei decizii sau să semnezi documente importante. Sunt posibile erori de judecata și de interpretare mentala.

Vărsător

Este o zi cu multă forfotă la serviciu. Colegii vor să-i ajuți mai mult că oricând, iar tu nu știi unde și cum să rezolvi mai repede treburile ivite. Fii prudent, pentru că organsimul este obosit, iar unele afecțiuni te pot necăji mult. Traversam o perioada în care, sănătatea este foarte vulnerabilă și bine ar fi să apelezi la specialiști pentru îmbunatățire ei.

Peşti

Cu persoanele dragi pot apărea astăzi discuții pe teme diverse, datorita prietenilor și faptului că, în ultima vreme ești preocupat mai mult de tine și treburile tale personale. Ar fi bine să echilibrezi aceste relații, pentru că exista riscul instalării unei răceli afective greu de remediat. Cu puțin efort și bunavoință vei reuși să dizolvi animozitățile dintre tine și ceilalți.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button