Expres

Horoscop 7 martie. Balanţele au sănătatea foarte vulnerabilă, rost de câștiguri pentru Vărsători

Horoscop 7 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

O zi cu treburi de rutină la serviciu și cu multe dialoguri colegiale. Alcătuiește programul pentru țoață ziua și urmărește-l îndeaproape. Unii vor încercă să te împiedice, însă evita să le răspunzi la provocări și urmărește-ți interesele. Ai grija și de sănătate! O programare la un specialist sau informarea cu privire la o dieta noua sau la un remediu potrivit sunt alte subiecte importante.

Taur

Ești dornic de a petrece mai mult timp cu persoana iuibita sau copiii. Cheful de aventuri și distracții este mare și cam greu de satisfăcut. Cei dragi îți sunt alături, însă poate nu așa cum ai dori tu. Faptul că mentalul tău oscilează frecvent în decizii și comunicare, altora le este dificil să te urmărească sau să-ți țînă isonul. Fii înțelegător și lasă temerile deoparte!

Gemeni

Frumoase și utile sunt reuniunile familiale. Ai putea lua legătura cu acele rude de care nu mai știi nimic în ultima vreme. Pe de alta parte, ar putea interveni cheltuieli importante, fie pentru casa, fie pentru a ajuta pe cineva drag din familie. Prudență și mai întâi analizează despre ce este vorba. Restricțiile financiare sunt evidente. Spre seara, bucura-te de o masa buna alaturi de cei dragi.

Rac

Ziua este favorabilă discuțiilor banale și rezolvării treburilor de rutină. Este posibil să revii asupra unor decizii privitoare la chestiuni profesionale sau la acțiuni comune cu persoanele din anturajul apropiat. Oscilațiile în gândire și comunicare sunt la ordinea zilei. De aceea lasă loc și pentru factorul necunoscut care își vă face simțită prezența din plin. Posibile călătorii pe distante scurte.

Leu

Se pare că vei cheltui bani pe obiecte de înfrumusețare sau pe lucruri necesare traiului cotidian. Insă, vei oscila mult până să te hotărăști. De aceea roagă pe cineva drag să te însoțească la cumpărături. Astfel, pe de o parte ai cu cine să te sfătuiești, iar pe de alta, vă fi amuzant și constructiv schimbul de păreri. Evita exagerările și achiziționarea unor bunuri sclipitoare la prima vedere.

Fecioară

Ești frumos și luminos astăzi, astfel că vei atrage multe priviri. Sunt momente bune pentru a-ți reînnoi garderoba, obiectele de îngrijire personala sau podoabele folosite în mod curent. Totuși ai grija să eviți exagerările și abordarea unui stil agresiv. După-amiaza, rezerva-ți momente de odihna și tăifăsuiește cu cineva drag. Vei afla păreri importante despre cum să-ți îmbunătățeșți viață.

Balanţă

Starea ta de spirit este oscilantă, iar sănătatea foarte vulnerabilă. Este bine să-ți dozezi eforturile, să-ți alcătuiești o lista de priorități și să lucrezi strictul necesar. Evita, pe cât posibil, analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale, intruct exista un risc mare de erori de diagnostic și tratament. Odihna, o plimbare în aer liber și remediile naturiste iți sunt cele mai potrivite.

Scorpion

Interesante și frumoase sunt întâlnirile și dialogurile cu prietenii. Mai ales cu femeile, astăzi poți comunica ușor și chiar ai putea petrece clipe plăcute la o discuție amicală pe teme comune, de larg interes. Ar fi bine să cauți pe cineva din acest anturaj și să organizezi o mica reuniune într-un loc plăcut. Schimbul de păreri și idei vă fi folositor și de bun augur.

Săgetător

Ești bine susținut de către șefi, pentru că le faci impresie buna din toate punctele de vedere. Totuși exista persoane în preajma ta care te sfătuiesc să nu aluneci pe laurii victoriei momentane. Remarcile lor te pot necăji, manifestând tendință de a ignora total mesajul lor. Fii prudent, pentru că succesele scurte duc mai departe la căderi spectaculoase. Tine cont și de părerile celorlalți!

Capricorn

Demersurile necesare unei călătorii sau unui program de studiu și instruire sunt binevenite, mai ales în orele dimineții. Unii îți pot obstrucționa programul stabilit, motivând că ar fi bine să te concentrezi pe îndatoririle profesionale sau parteneriale. Printre treburile cotidiene iți poți face timp să te gândești și la ale tale. După-amiază sunt momente bune pentru a viziona un film bun.

Vărsător

Este rost de câștiguri de la și prin alții. Fie primești bani, cadouri sau favoruri, fie se pun acum bazele unei colaborări care, pe termen scurt, iți vă aduce beneficii substanțiale. Pe de alta parte, cheltuielile care se conturează sunt legate de facturi, taxe, impozite sau alte tipuri de datorii către diferite persoane. Chibzuiește fiecare ban și nu te avânta în planuri financiare promițătoare la prima vedere.

Peşti

Sunt momente bune pentru a discuta cu partenerul de viață sau de afaceri, planuri comune și remedieri necesare acțiunilor aflate în desfășurare și care vă privesc pe amândoi. Implicarea emoțională sau materiala în aceste dezbateri este păguboasă, de aceea fii prudent. Neplăcerile financiare pândesc în umbra, astfel că de la bani sau bunuri se poate contura o gâlceavă pe termen lung.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button