Expres

Horoscop 7 februarie. Segmentul amoros este sensibil astăzi

Horoscop 7 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop Vei fi nevoit să rezolvi sarcini de lucru primite, în regim de urgență, direct de la șefi. Tensiunea în plan profesional este mare și pare că lucrurile sunt scăpate de sub control. Ferește-te de a riposta în grabă, fară să vezi atent despre ce este vorba. Ai încredere că te vei descurca foarte bine, indiferent ce anume ți se cere să faci. După-amiază, relaxează-te în sânul familiei.

Taur

Horoscop. Ești filozoful Zodiacului astăzi, orientat spre domenii spirituale, pe rafinarea sufletului și mentalului. Minunat este că vei găsi persoane cu care poți dezbate mult și bine astfel de subiecte. Chiar poate apărea oportunitatea de a te implica în cursuri și seminarii pe termen lung. Relațiile cu străinătatea, călătoriile îndepărtate sunt alte aspecte importante de luat în calcul.

Gemeni

Te preocupă aspectele materiale ale traiului cotidian. La prima vedere pot apărea temeri diverse, însă mai întăi analizează atent ce nevoi ai tu, ce nevoi au cei dragi și ce posibilități financiare ai la dispoziție deocamdată. Orientează-te să achiți facturi, taxe, datorii bănești sau, în funcție de situație, colaborează cu instituțiile financiare pentru a afla noutăți finaciare sau posibilități de dezvoltare în afaceri.

Rac

Horoscop. În relațiile parteneriale apar schimbări. În cazul relației cu partenerul de viață, acesta vă dori că de acum înainte să-ți asumi ceva mai multe responsabilități ale vieții în doi. În relațiile profesionale se vor rediscuta activitățile sau proiectele comune, evidentiindu-se aspectele care funcționează defectuos și ce anume s-a realizat parțial sau deloc. Fii prudent, pentru că spiritele se pot încinge de la banalități.

Leu

Ți-ai propus să rezolvi multe sarcini de lucru la serviciu, însă elanul lasă de dorit. În prima parte a zilei sunt șanse bune de a duce la bun sfârșit ce ți-ai propus. Însă după orele amiezii, energia vitală fluctuează. Se recomandă prudență și dozarea eforturilor. La nevoie roagă un coleg de încredere să te ajute. Evită pe cât posibil consultațiile și analizele medicale, pentru că rezultatele pot fi eronate.

Horoscop. Fecioară

Horoscop. Segmentul amoros este sensibil astăzi, astfel că pot apărea, de la teme banale, discuții aprinse și chiar se pot declanșa conflicte lungi. Mărul discordiei este reprezentat de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Cei dragi doresc, în taină, să profite cât mai mult de pe urma veniturilor sau moștenirilor tale. Cum se descurcă peștele în apă, așa ar trebui să procedezi și tu astăzi.

Balanţă

Foarte animate sunt relațiile cu membrii familiei. Astăzi ție îți stă în puteri să aplanezi orice disensiune și se readuci linsitea și armonia în casa. Controlează-ți reacțiile, fii răbdător cu ceilalți, pentru că aceștia nu pot tine pasul cu tine nici mental, nici că viteaza de reacție fizică. Și tu și ceilalți aveți intenții bune unii fata de alții, doar că metodele și mijloacele folosite sunt nepotrivite.

Scorpion

Horoscop. Multă lume dorește să vorbească astăzi cu tine. În prima parte a zilei ești comunicativ, deschis la nevoile celorlalți, însă probabil că atât energia altora care vine spre tine, cât și eforturile mentale pe care ești nevoit să le faci pentru a dialoga cu ei, te vor obosi destul demult spre amiază. Pe cât posibil, selectează-ți anturajul și vorbește strictul necesar.

Săgetător

Cultivă gândirea pozitivă și mai ales obișnuiește-te să transimiti gânduri bune, atât celor cu care vii în contact, cât și aspectelor materiale cotidiene. Posibil că predominanta zilei să fie segmentul financiar și neplăcerile sale. Totuși, dacă privești atent la bugetul disponibil, apoi la nevoile tale reale, apoi la ajutorul material de care beneficiezi din partea altora vei constata că de fapt este în regulă.

Capricorn

Horoscop. Este o zi în care poți face multe planuri de viitor. Chiar dacă, la nivel fizic simți o ușoară oboseală, dozându-ți eforturile și orientându-te numai spre nevoile tale reale vei reuși să creionezi direcții personale și profesionale noi și de mare anvergură. Îți vei reaminti de scopurile propuse cu câteva luni în urmă, bine fiind să analizezi punctele slabe și pe cele tari ale realizărilor actuale.

Vărsător

Sunt posibile stări interioare fluctuante, fapt pentru care iți este greu să socializezi, să te implici în activități diverse sau să depui eforturi fizice mari. Alege-ți treburi ușoare, de rutină și, dacă totuși trebuie să rezolvi ceva care te solicită mult, roagă pe cineva apropiat să te ajute. Rezervă-ți momente pentru relaxare, somn, însă gândește-te și la un plan de acțiuni pentru îmbunătățirea sănătății.

Peşti

Horoscop. Prietenii te caută astăzi din varii motive. Unii vor dori să-ți povestească ultimele lor isprăvi, alții vor avea nevoie de sfaturi și îndemnuri din partea ta, iar alții pur și simplu vor dori să flecărească cu tine pe teme banale. Oricât de tentant ar fi să-ți etalezi înțelepciunea, este bine să-ți dozezi comentariile la strictul necesar. Persoane care roiesc astăzi în preajma ta vor să-ți afle intențiile.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button