Expres

Horoscop 6 martie. Veşti bune pentru Lei. Se pare că astăzi îţi vor creşte veniturile

Horoscop 6 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Probabil că ți-ai propus să rezolvi multe treburi personale sau profesionale. Cele mai solicitante relații sunt cu șefii. Fii prudent la serviciu și ocupa-te mai întăi de sarcinile de lucru care-ți revin în mod curent. Tendință de a lucra peste puterile tale este mare și dificil de gestionat. Oboseala și suprasolictarea nervoasa le poți resimți serios.

Taur

Relațiile amoroase capătă o coloratură nouă astăzi. Este posibil să discuți cu cineva din străinătate sau cu cineva mai în vârstă decât tine, obținând astfel o deosebita placere și relaxare mentala. Pe de alta parte este rost de distracții și aventuri. Întâlnirile cu prietenii sunt benefice și amuzante. Chiar și hobby-urile au șanse bune de manifestare.

Gemeni

Dorință de a sta acasă, printre cei dragi este mare și ușor de îndeplinit. Chiar daca în afara casei ai multe treburi de făcut, organizându-ți riguros timpul, te vei descurca foarte bine cu toate. Ai succes în a planifica bugetul comun cu membrii familiei, iar propunerile tale privitoare la investiții sau achitarea datoriilor vor fi acceptate rapid.

Rac

Debutul săptămânii iți aduce în atenție persoanele din anturajul apropiat. Este posibil să întâlnești multe cunoștinte, prieteni vechi, rude sau să vorbești cu aceste persoane prin intermediul mijoacelor artificiale. Schimbul de informații este benefic pentru țoață lumea. Evita să povestești despre planurile și intențiile tale personale!

Leu

Se pare că-ți vor creste veniturile astăzi, datorita activității profesionale desfășurate la un loc de munca. Sau afli informații prețioase legate de modificarea condițiilor de munca, a colegilor sau a salarizării. Totodată este posibil să primești oferte de colaborare, care promit serios să-ți aducă venituri substanțiale. Fii cumpătat la cheltuieli!

Fecioară

Ești hotărât să schimbi multe în viață ta, începând cu propria-ți persoana, continuând cu relațiile și cu situațiile în care ești implicat. Minunat este că din partea celor dragi primești spirjin în acest sens. Povețele, exemplele de viață, soluțiile oferite pentru a îmbunătăți multe și mărunte oferite de aceste persoane iți vor bucura sufletul și relaxa mentalul.

Balanţă

Ziua te predispune la odihna și discreție. Se pare că cel mai bine te simți acasă, printre cei dragi. Dozează-ți eforturile, vorbește puțin și implica-te doar în activitățile care-ți fac placere. Chiar daca este posibil să te necăjească sănătatea este vorba despre ceva pasager. Plimbările în aer liber alaturi de un prieten drag iți sunt de mare folos.

Scorpion

Începutul săptămânii iți aduce în preajma prieteni, dar și oameni din segmentul profesional care te susțin la serviciu. Tendință de a vorbi mult, de a oferi amănunte despre planurile și intențiile tale personale și profesionale este greu de stapit și astfel devine păguboasă. Fii prudent, liniștește-ți mentalul și vorbește strictul necesar.

Săgetător

Este posibil să fii invitat la evenimente sociale sau la reuniuni cu multa lume. Toate acestea te vor costa sume importante de bani sau vă trebui să oferi cadouri costisitoare. Până la urma te vei simți bine, iți vă placea să fii în centrul atenției și să aduci o bucurie celorlalți, fie oferindu-le sfaturi pertinente, fie lucruri materiale valoroase.

Capricorn

Ziua este favorabilă activităților culturale, studiului, învățării, dar și pentru dialoguri cu persoane aflate în străinătate. Participarea la întruniri pe teme filozofice, spirituale sau la cursuri scurte sunt alte propuneri minunate. Pe de alta parte te poți gândi la o călătorie îndepărtată și deja să începi demersurile pentru realizarea ei.

Vărsător

Gândurile îți sunt atrase de segmentul financiar comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Ai șanse bune de a-ți achita facturile, taxele, plata unor servicii de care ai beneficiat sau mai beneficiezi încă, dar și alte tipuri de datorii. Persoanele mai în vârstă decât tine te vor spirjini în demersurile tale financiare și nu numai.

Peşti

Este o zi în care relațiile parteneriale sunt importante. Dinspre prieteni vin informații bune privitoare fie la relația cu partenerul de viață, fie la o relație profesionala aflata în curs de desfășurare. Neplăceri pot apărea numai de la bugetul comun cu alții, însă cu puțin efort și bunavoință se vor lămuri amiabil toate aspectele.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button