Expres

Horoscop 6 decembrie. O zi cu multă agitaţie pentru…

Horoscop 6 decembrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Banii și beneficiile lor iți vor da bătăi de cap și astăzi. Ai vrea să economisești ceva, însă s-ar putea să fii nevoit să cheltuiești pentru nevoile altora. Selectează prioritățile și nu da frâu liber tentației cumpărăturilor. Chiar daca situația bugetului de venituri și cheltuieli te nemulțumește, cu răbdare și discernământ lucrurile se vor redresa. Evita eforturile prea mari.

Taur

Ai energie, chef de tot și toate, dar bine ar fi să te rezumi doar la treburile personale. Astrele te sfătuiesc să mergi la un salon de întreținere corporală, să-ți programezi cursuri de dezvoltare personala și relațională sau pur și simplu să-ți pui ordine în lucruri și activități. Bazează-te doar pe forțele tale și încearcă să asculți și părerile celorlalți.

Gemeni

Fii cât mai discret astăzi. Nu prea ai chef de nimeni și de nimic, pentru că sufletul tău are nevoie de detașare de forfota vieții cotidiene. Evita eforturile prea mari și provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabila pe segmentele sistemului renal și pe cele ale gâtului. Visarea cu ochii deschiși la o lume ideală te relaxează și bucură deopotrivă.

Rac

Prietenii iți sunt alaturi. Întâlniri, dialoguri, sfaturi de taină, toate apar în jurul tău că într-un carusel minunat. Vin către tine multe informații prețioase pe care ar trebui să le notezi. Totuși, unele persoane din anturajul tău nu sunt ceea ce par și ar trebui să fii prudent. Vorbește mai puțîn, asculta mai mult și nu-ți divulga vulnerabilitățile.

Leu

Ar fii bine să-ți îndrepți atenția către relațiile cu șefii. Sunt posibile discuții contradictorii, reproșuri, dar fii prudent și asculta pe îndelete ce ți se spune. De reținut că dreptatea este deocamdată de partea celorlalți. Manifestarea personalității tale lasă mult de dorit, așa încât ar fi binevenite unele corecții în felul tău de a fi.

Fecioară

Relațiile cu străinătatea revin și azi în atenția ta. Ori vei sta de vorba cu cineva aflat departe de granițele tarii, ori te vei gândi la demersuri pentru o călătorie importanta. Pe de alta parte, sunt momente bune pentru a te ocupa de studii pe termen lung. Spre finalul zilei, plimba-te în aer liber, vizionează o piesa de teatru sau un film bun.

Balanţă

Chestiunile financiare sunt evidențiate și astăzi. Recomandabil este să-ți verifici bugetul de venituri și cheltuieli. Menține un ritm constant în achitarea datoriilor. Evita speculațiile financiare și cheltuielile pe mofturi. În după-amaiza zilei detașează-te de cotidian și întoarce-ți privirea către laturile spirituale ale vieții. Prudență în relațiile colegiale!

Scorpion

Este bine să te ocupi de partenerul de viață. Sunt posibile dialoguri aprinse, de aceea fii prudent. Ești foarte combativ și poți răni cu vorbele sau cu privirea. Ascultă ce au de zis ceilalți, pune în balanță cu ceea ce-ți dorești tu și apoi acționează în consecință. Proiectele sau colaborările în care ești implicat pot cunoaște reconfigurări.

Săgetător

O zi cu multa agitație la serviciu. Ai vrea tu să rezolvi cât mai multe, însă nu prea ai energie. Relațiile colegiale sunt disonante, iar șefii au alte treburi de rezolvat. Dozează-ți eforturile, ocupa-te doar de treburile tale și nu raspunde la provocările celor din jur. Sănătatea este vulnerabila pe segmentele gâtului. Fii prudent și îngrijește-te corespunzător!

Capricorn

Tu eșți maestrul de ceremonii astăzi pentru întregul Zodiac. Veselia și cheful de aventuri de care dai dovada îți poate crea neplăceri în relația cu persoana iubita. Fii prudent, dozează-ți euforia și încearcă să tii cont și de stările celorlalți. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere.

Vărsător

O zi buna pentru curățenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare. Se poate pune problema achiziționării unor bunuri patrimoniale. Tendința ta este de a te ocupa mai mult de domeniul profesional în detrimentul vieții personale. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu răbdare și discernământ vei rezolva totul cu brio.

Peşti

Astăzi ești mai mult pe drumuri. Se întrezăresc vesti interesante, dar acorda-le atenție doar celor care iți sunt de folos. Pe de altă parte, sunt momente bune de a te gândi la parcurgerea unor forme de școlarizare pe termen scurt, care te vor ajuta, foarte curând să obții un loc de munca mai bun sau la cel actual să promovezi. Relaxează-te alături de cei dragi!

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button