Expres

Horoscop 4 noiembrie. O zi minunată pentru…

Horoscop 4 noiembrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Este o zi în care ai nevoie de discreție și interiorizare. Ocupa-te de activități ușoare și încercă să stai mai mult cu tine însuti. Componenta psihica este destul de bulversata, astfel că bine ar fi să discuți cu o persoana apropiata sufletului tău. Exista anumite lucruri legate de forul tău interior pe care reușești cu greu să le descifrezi, iar un ajutor din partea cuiva este potrivit stărilor prin care treci astăzi. Problemele de sănătate mocnesc în umbră.

Taur

Prietenii te înconjoară astăzi cu multa dragoste. Profita de acest lucru, deoarece poți afla lucruri interesante legate de proiectele în care ești implicat. Este o zi excelența pentru a lamuri anumite divergente ce trenează demult intre tine și cineva apropiat. Totuși, prudenta și discernământul trebuie folosite, întrucât senzațiile cald-rece predomina. Este posbil să se rezolve lucrurile într-o parte, dar să se strice în alta.

Gemeni

Latura socio-profesionala te interesează în mod special și astăzi. Iți propui să-ți îmbunătățeșți aceasta zona, însă totul trebuie făcut cu prudenta și discernământ. Primul pas ar fi să iți revizuiești atitudinea fata de mediul social înconjurător. Animozitățile persistă, așa încât nu este momentul marilor schimbări. Pașii mărunți sunt cei mai potriviți situației actuale. Este o mare diferență intre cum crezi tu că ai evoluat sau pe ce poziție te situezi acum și care este de fapt realitatea.

Rac

Pentru tine este o zi minunata la capitolul spiritualitate. În prima parte a zilei te ocupi de activitățile de rutina, pentru că în a doua parte să te ocupi de cele plăcute sufletului tău. Recomandabil este să iți planifici activități culturale cum ar fi vizitarea galeriilor de arta, procurarea unui abonament la teatru sau concerte, călătorii în străinătate sau cursuri cu teme artistice sau de dezvoltare personala. Chiar daca se ivesc aspecte mai puțin plăcute, treci peste ele.

Leu

Aspectele financiare legate de banii altora continuă să te preocupe și astăzi Te poți ocupa cu succes de taxe, impozite, credite sau relații cu instituțiile financiare. Pot apărea schimbări de situație, de aceea se recomanda prudenta. Ai răbdare, deoarece astrele iți vor trimite curând ajutoare în aceasta zona. Pe de alta parte, ar fi indicat să iți verifici investițiile sau contractele ce implica bani și bunuri materiale.

Fecioară

Relațiile parteneriale îți dau bătăi de cap și astăzi. Se pot lamuri unele aspecte legate de activitățile comune cu ceilalți. Este o zi buna pentru a verifica și pune la punct ce nu este pe placul tău în aceste relații. Chiar daca ai senzația că nu avansezi într-un proiect sau colaborare, ai răbdare, deoarece curând, lucrurile vor intra pe un făgaș mai bun. S-ar putea că în a doua parte a zilei să fii invitat la o reuniune interesantă.

Balanţă

Astrele iți propun pentru astăzi mult de lucru la serviciu. Activitățile se aglomerează, dar selectează-le pe cele importante. Nu iți face griji, pentru că animozitățile se vor risipi și vei reuși să te descurci cu bine. Dozează-ți eforturile și evită activitățile fizice care să iți solicite organismul prea mult. Folosește doar remedii naturiste și evita pe cât posibil vizitele sau dialogurile medicale. Spre seara rezerva-ți câteva ore pentru plimbări în aer liber și odihna.

Scorpion

Relațiile cu copiii sau cu persoana iubita te urmăresc țoață ziua. Componenta emoțională este activata mult, astfel că ești destul de impresionabil astăzi. Contrastul dintre una buna și una mai puțin da farmecul evenimentelor de peste zi. Ai putea să folosești domeniile artistice pentru a-ți liniști și echilibra sufletul. Contemplarea unui album de arta, lecturarea unei cărți cu tema spirituala sau vizionarea unui film bun sunt cele mai indicate activități pentru astăzi.

Săgetător

Familia este foarte importanta pentru tine astăzi. S-ar putea să fii nevoit să faci diverse servicii pentru un membru al familiei care se afla în suferință. Indicat este să iți planifici cu atenție tot ce ai de făcut acasă. E adevărat că sunt multe de făcut, dar seleteaza prioritățile. Reparațiile majore din spațiul locativ, în funcție de caz, amână-le pentru alte zile mai bune. După-amiaza, recomandabile sunt activitățile casnice de rutina și întâlnirile cu membrii familiei.

Capricorn

Astăzi s-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri scurte. O discuție cu o ruda sau cu un prieten apropiat iți dezvăluie lucruri interesante. Pot intervin aspecte legate de formele de școlarizare. Necesitatea de a te instrui într-un anumit domeniu este la ordinea zilei. Vizate sunt dezvoltarea personalității, relațiile cu ceilalți, arta sau un alt domeniu la care te gândești demult. Chiar daca sunt piedici în realizarea celor propuse, cu răbdare și discernământ depășești toate obstacolele.

Vărsător

Aspectele legate de bani sunt tema zilei. Nu prea iți place tie să te ocupi de taxe și cheltuieli cotidiene, mai ales că restricțiile iți domina, deocamdată, acest sector de viață. Insă, sunt posibile cadouri, recompense și chiar promisiuni serioase de îmbunatățire a veniturilor din munca proprie. Pe de alta parte, ai nevoie să găsești un echilibru intre planul material și cel spiritual al vieții. După-amiaza încercă să te gândești pe îndelete la scara valorilor tale morale.

Peşti

Interesanta zi și plina de evenimente pentru tine. Debordezi de energie, vrei să rezolvi o mulțime de lucruri, dar ia-le pe rând. Chiar daca te implici în activitățile cotidiene, gândurile te duc la propria ta persoana. Recomandabil este să te uiți într-o oglinda și să fii sincer cu tine însuti. Se pare că trebuie să faci anumite modificări în comportamentul tău sau poate și în aspectul fizic. Controleză-ți emotivitatea și subiectivismul!

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button