Expres

Horoscop 4 aprilie. Se conturează răsturnări de situație pentru Tauri, nemulțumiri privitoare la segmentul financiar pentru Fecioare

Horoscop 4 aprilie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop 4 aprilie. Relațiile de muncă sunt tensionate, existând riscul să se destrame unele colaborări vechi. Însă tu ești cel care gestionezi incorect relațiile cu ceilalți sau situațiile ivite. Pentru că mentalul este bulversat este mai greu să-ți aduni gândurile sau să depășești angoasele. Depune eforturi permanente pentru a vedea partea plina a paharului vieții tale. Chiar exista aspecte de care te poți bucura din plin!

Taur

Se conturează răsturnări de situație la serviciu. Pe lângă faptul că ai multe de făcut, mai intervine și faptul că sunt urgente unele saricni de lucru sau că șefii și colegii te sprijină prea puțin. Revolva totul în ritmul tău și, pe cât posibil, concentrează-te să faci lucrurile cât mai corect. Sănătatea este vulnerabila și te pot necăji afecțiuni vechi. Seara aduce relaxare.

Horoscop 4 aprilie. Gemeni

Astăzi sunt șanse deosebite de a te ocupa de copii și de persoana iubita. Cu toate că spiritele se pot încinge foarte ușor, daca ești răbdător, atent la nevoile și doleanțele celor dragi vei putea depăși totul cu bine. Nevoile tale afective sunt greu de satisfăcut de către ceilalți, pentru că ai așteptări nerealiste sau excentrice. După-amiaza relaxează-te cu un hobby, însă antrenează-i și pe alții.

Rac

Horoscop 4 aprilie. Este nevoie să te ocupi, din nou, de casa și familie, deoarece sunt multe tensiuni, discuții aprinse cu membrii familiei și cu neamurile. Poți manifesta tendință de a te refugia în activitățile profesionale și a lasă cumva de izbeliște ceea ce se petrece în mediul familial. Bine ar fi să-ți asumi responsabilitățile și situațiile familiale, pentru că altfel lucrurile nerezolvate vor lua amploare în viitorul apropiat.

Leu

Sunt posibile multe discuții și intalaniri cu persoanele din anturajul apropiat. Subiectele care se vehiculează astăzi te pot pune serios pe gânduri, însă rolul lor este de fapt acela de a te informa vizavi de noutățile apărute în segmentul profesional sau la modul general, în plan cotidian. Folosește doar ce ai nevoie și restul tratează-le că pe banalitățile inerente.

Fecioară

Horoscop 4 aprilie. Apar nemulțumiri privitoare la segmentul financiar. Se pare că veniturile obținute din activitatea profesionala sunt fluctuante, nesigure și se zvonește că se vor schimba radical și condițiile de munca. Fii prudent și controlează-ți reacțiile! Canalizandu-ți eficient resursele, trăind cu strictul necesar ai reuși să te descurci onorabil cu toate și astfel ți-ai proteja și sănătatea și relațiile cu ceilalți.

Balanţă

Ziua iți aduce predispoziții spre a copia mult de la alții vorbe, gesturi, acțiuni. Și nici așa se pare că nu iți găsești locul. Hiba este la tine, în sensul că ar trebui să-ți remodelezi atitudinea, felul în care te reaportezi la mediul înconjurător și a învață lecția discreției. Tine-ți firea pentru că exista riscul să-ți diminuezi energia vitala în activități inutile.

Scorpion

Horoscop 4 aprilie. Sănătatea ar trebui să fie pentru tine astăzi tema principala. Exista vulnerabilități care să-ți dea mult de furcă. Ocupa-te de treburi ușoare și evita suprasolicitarea nervoasa. Răsturnările de situație de la locul de munca sunt dificil de gestionat acum, așa încât ține-te departe de ele, dar monitorizează-le atent. Membrii familiei și ambianta domestica îți îmbunătățesc starea de spirit.

Săgetător

În primele ore ale zilei ești solicitat la serviciu de către șefi sau alti reprezentați oficiali ai unor instituții. Comunicarea este deficitara, așa încât alege-ți cuvintele și gesturile cu grija. Se vor relua discuții pe teme profesionale vechi care necesita îmbunătățiri sau rezolvări definitive. După orele amiezei, atmosfera se îmbunătățește, inconjurandu-te de pritenilor. Totuși nu te apropia prea mult de aceștia.

Capricorn

Horoscop 4 aprilie. Este bine să iți rezervi momente de liniște și să meditezi pe îndelete la perioada care vă urma. În special vizavi de segmentul profesional trebuie să-ți schimbi strategia de lucru și relaționare cu anturajul profesional. Posibil să fii solicitat de către șefi pentru o dezbatere amplă. Vorbește puțin și la nevoie. Exista tensiuni la serviciu, privind salarizariea și condițiilor de munca.

Vărsător

În prima parte a zilei sunt momente favorabile pentru a te ocupa de segmentul financiar, respectiv pentru a face plati restante, cheltuieli necesare traiului zilnic sau pentru a pune la punct un plan financiar plauzibil pentru următoarele săptămâni. Spre amiaza, dorință de a te ocupa de activități culturale, intelectuale este mare și ar trebui să-i dai curs. Pot intra în discuție călătoriile.

Peşti

Horoscop 4 aprilie. Persistă astăzi gândurile privitoare la finalizarea unor relații parteneriale. În prima parte a zilei mai poți selecționă strategii de abordare a acestui segment. Însă trebuie să ai în vedere și partea financiara implicata, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale. Gândește-te pe îndelete la cine și la ce mai păstrezi în viață ta. Dincolo de aparente exista amănunte interesante.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Horoscop 5 aprilie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro. […]

Back to top button