Expres

Horoscop 30 martie. O zi minunata pentru Raci, preocupări legate de sănătate pentru Vărsători

Horoscop 30 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Este rost de discuții aprinse în familie. Pentru că tu ești preocupat mai mult de tine și nevoile tale personale, cei dragi iți pot face tot soiul de reposuri, destul de fondate. Orientează-ți eforturile și atenția spre îndatoririle gospodărești, spre nevoile și doleanțele membrilor familiei. Te vei simți minunat la finalul zilei, când toți iți vor mulțumi sincer pentru sprijinul acordat.

Horoscop 30 martie. Taur

Persoanele din anturajul apropiat te vor provoca la dezbateri pe teme diverse. Totuși, pentru tine este posibil să fie de folos subiectele profesionale și cele care te-ar ajuta să-ți remodelezi filozofia de viață. Comunicarea este viciata, de aceea fii cumpătat în vorbe și gesturi. Unii pot interpreta greșit intențiile tale bune. Spre seara, relaxează-te cu o lectură bună.

Gemeni

Se pare că primești bani sau cadouri neașteptate de la rude sau de la colaboratori. Pe de o parte, în urma eforturilor depuse în ultimele aproximativ patru săptămâni, acum culegi roadele, atât financiar, cât și prin aprecieri verbale din partea celor din preajma. Totuși, fii prudent! În spatele vorbelor sau gesturilor de mulțumire ale unora exista interese meschine.

Rac

O zi minunata pentru tine, deoarece ai șanse să te ocupi numai de interesele tale personale. Rezerva-ți momente pentru a sta la o ceașcă calda de ceai tu cu tine și a face un bilanț al ultimelor patru săptămâni. Vei descoperi ușor punctele tari, punctele slabe, aspectele care trebuie îmbunătățite, dar și pe cele la care ar fi bine să renunți, cât mai repede posibil.

Leu

Detașează-te de cotidian, fii cât mai puțin observabil în anturaj și orientează-ți atenția spre planurile tale personale. Sufletul tău are nevoie de liniște, vorbe bune și sfaturi. Posibil să te necăjească afecțiuni vechi, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. O discuție de taină cu cineva din mediul profesional iți vă lămuri multe aspecte de la locul de muncă.

Fecioară

Puțin probabil să te înțelegi astăzi cu prietenii sau cu persoanele din anturajul profesional. Și totuși vei fi atras către aceste persoane într-un mod greu de explicat în cuvinte. Pare să te încânte felul lor de a fi și acțiunile întreprinse de aceste persoane. Fii prudent și nu lua de buna chiar tot ce observi sau ce iți place pe moment la alții. Seara, retrage-te acasă, lângă cei dragi.

Balanţă

Vei fi bine văzut astăzi în anturajul socio-profesional, fiind posibil chiar să primești, pe lângă felicitările aferente muncii depuse și responsabilități noi sau o funcție importanta într-un grup de lucru. Totuși, undeva în fundalul acestui segment de viață, deziluziile pândesc și oricând pot ieși la iveala în văzul tuturor. Fii modest, realist și evită himerele!

Scorpion

Ești animat de gânduri nobile, idealuri înalte și ai dori să schimbi lumea în totalitate. Contextul astral de astăzi iți deschide noi orizonturi mentale și foarte ușor vei observa că, de fapt, lumea este bine așa cum este, doar percepțiile și nevoile tale se schimba. Ești inspirat, vizionar, intuitiv și vorbești frumos și cu folos. Spre seara, rememorează evenimentele zilei.

Săgetător

Sunt posibile temeri legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Exista predispoziții la frământări legate de planul material și de câștigurile tale personale. Ai încredere că se lucrează de undeva din Univers la bunăstarea ta. În a doua parte a zilei sunt momente favorabile pentru a înțelege sensurile ascunse ale evenimentelor în care ești implicat.

Capricorn

Relațiile pateneriale sunt disonante, fiind posibil chiar să renunți la o colaborare veche sau să-ți expui punctele de vedere într-un mod tranșant. Pentru că subiectivismul și emotivitatea sunt accentuate ar fi bine să vorbești numai după ce te-ai gândit bine și mai ales strictul necesar. Numai de tine depinde gestionarea corecta a tuturor relațiilor tale.

Vărsător

Ziua iți aduce preocupări legate de îmbunătățirea sănătății. Este nevoie să urmezi sfaturile unui specialist, să te odihnești și să lași grijile cotidiene deoparte. Exista riscul să te afunzi în activitatea profesionala și să iți neglijezi nevoile personale. Cei dragi iți sunt alaturi și te susțin necondiționat. Folosește ajutorul altora și ai încredere că totul vă fi bine.

Peşti

În reatiile cu persoana iubita sau copiii apar contradicții fie de opinie, fie de acțiune. Posibil să-ți displacă total propunerile sau deciziile lor vizavi de programul vostru comun sau vizavi de cheltuielile comune. Exista un soi de nebuloasa în segmentul sentimental și în relațiile cu generațiile mai tinere decât tine, astfel că bine ar fii foarte prudent.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button