Expres

Horoscop 30 ianuarie. Vărsătorii au nevoie de sprijinul celor dragi, Scorpionii au parte de cheltuieli

Horoscop 30 ianuarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Ziua este favorabila comunicării și călătoriilor pe distante scurte. Însă, ai grija să nu iți expui prea mult ideile, pentru că alții pot profita de acest lucru. Mai ales pentru segmentul profesional sunt șanse bune de a afla informații prețioase. Relațiile cu anturajul apropiat sunt tensionate, așa încât nu te baza prea mult pe sprijinul rudelor sau prietenilor. Spre seara, relaxează-te acasă, alaturi de cei dragi.

Taur

Se întrezăresc cheltuieli, fie pentru o călătorie, fie pentru studii, cercetări sau activități culturale. Sunt șanse să-ți crească veniturile, chiar daca cu sume mici. Deocamdată ai suficiente resurse, încât să-ți duci traiul decent. Mofturile pot să mai aștepte. Partenerul de viață sau colaboratorii îți vor solicita sprijinul financiar. Evita-le provocările și ocupa-te numai de tine și de treburile tale.

Gemeni

Ziua este favorabila înnoirii pe toate planurile. Renunță la obiceiuri, idei, demersuri învechite, neprofitabile și orientează-te spre noi orizonturi. Poate părea dificil la început, însă cu puțin efort și bunavoință vei depăși orice obstacol. Operează în comportamentul tău acele schimbări care să atragă în viață ta oameni și situații noi, de buna calitate. Visează cu ochii deschiși și visele vor deveni realitate.

Rac

Discreția și misterul care te învăluie astăzi te ajuta să treci neobservat, atât la serviciu, cât și în mediul familial. Este bine să-ți dozezi eforturile, să te odihnești și să eviți spatiile aglomerate și situațiile tensionate. Provocările dinspre locul de munca sunt majore, dar le poți face fata cu puțin efort. O discuție tăinuită cu cineva de încredere iți vă aduce multe informații deosebite. Accepta și alte fațete ale vieții!

Leu

Ai mulți susținători astăzi, fie la locul de munca, fie acasă, printre cei dragi și apropiați. Popularitatea de care te bucuri acum este rodul unor eforturi depuse de-a lungul multor săptămâni, chiar și fără să-ți dai seama. Bucura-te de aceste momente, însă fii vigilent în continuare și prezinta-te modest, bine informat și bine intenționat. Spre seara, o ieșire în oraș cu prietenii te relaxează.

Fecioară

Ești vedetă astăzi, oriunde te-ai duce sau orice activitate desfășori. Mulți vor veni în preajma ta fie pentru sfaturi, pentru a te admira, fie pur și simplu de a se simți bine în preajma ta. Exista și unii care te vor provoca, poate fară intenție, însă percepția ta vizavi de aceștia te vă duce cu gândul la situații ascunse care se teș în umbra. Lasă suspiciunile deoparte și bucura-te de fiecare moment petrecut în compania cuiva!

Balanţă

Poți susține discuții elevate astăzi spre admirația celorlalți. La un moment dat, te vei mira și tu de tine, cât ești de capabil pentru a face prezentări și interpretări filozofice. Totuși evita subiectele pe care le stăpânești prea puțin sau persoanele care nu te pot înțelege. Plănuiește o călătorie îndepărtată sau un studiu deosebit, pe termen lung. Relaxează-ți mintea și sufletul cu discuții amuzante cu cineva drag, mai ales spre seară.

Scorpion

Aspectele financiare reprezinta tema principala a zilei. Se pare ca vor interveni cheltuieli comune cu partenerul de viata, cu neamurile sau colaboratorii. Fii prudent si cheltuieste cu masura! Prioritare ar fi facturile, taxele, dar si serviciile necesare imbunatatirii sanatatii tale. Cei dragi doresc cei mai bun si de folos pentru tine, astfel ca poti merge pe mana lor. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru taifas.

Săgetător

Tentantia de a-i provoca pe alții este mare și se pare că uneori te amuză. Însă, ceilalți se vor îndepărtă de tine daca ai să continui să te tot joci pe seama lor. Controlează-ți reacțiile și fii ceva mai îngăduitor. Sunt momente pasagere în care poți strica relații și situații bune. Surprinde-ți partenerul de viață cu o cină romantică sau cu un cadou. Bucuria lui te vă bucura și pe tine.

Capricorn

Debutul săptămânii anunță multa forfota la serviciu, astfel că ar fi bine să-ți alcătuiești un program de priorități. Relațiile colegiale sunt tensionate, doar pentru că fiecare are sarcinile lui de îndeplinit. Bazează-te numai pe tine și ai încredere că vei rezolva tot ce-i propui. Sănătatea este vulnerabila, dar evita, pe cât posibil analizele și consultațiile medicale. O alimentație potrivita și somnul sunt suficiente.

Vărsător

Ai nevoie de sprijinul celor dragi, însă aceștia au cu totul alte priorități și te observa prea puțin. Fii înțelegător și acorda-le celorlalți timp și spatiu să se desfășoare cum doresc. Ai putea să te refugiezi într-un hobby sau să te plimbi prin locurile preferate. După-amiază sunt posibile discuții aprinse cu persoana iubita și cu copiii. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grija, pentru că există riscul să declanșezi animozități.

Peşti

Pentru că atenția și eforturile tale sunt concentrate în segmentul profesional sau în activități comune cu prietenii, atmosfera din sânul familiei este tensionata. Ocupa-te de casa și de cei dragi! Implica-te în treburile domestice, vino cu idei noi pentru redecorarea spațiului de locuit sau propune un program de reuniuni cu neamurile și de vizite în locurile natale. Aprecierile celorlalți vor veni imediat.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button