Expres

Horoscop 3 octombrie. Zodia pentru care se conturează modificări ale veniturilor

Horoscop 3 octombrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Relațiile cu cei apropiați se vor reconfigura definitv începând de astăzi. Vin către tine personaje noi, interesante, care îți vor fi alături mult timp. Se pot contura la orizont o călătorie importantă sau abordarea unor studii profesionale care să-și lase amprenta pe tot restul vieții. Atenție la felul în care vorbești!

Horoscop. Taur

Horoscop. Se conturează modificări ale veniturilor pe care le obții din munca desfășurată la un serviciu, datorită influxurilor astrale de astăzi. Va fi nevoie să muncești mult și să-ți schimbi concepțiile și atitudinea vizavi de regimul muncii și plata aferentă. Atenție la nivelul energetic al organismului, care îți poate da bătăi de cap! Dozează-ți eforturile și evită cheltuielile nefondate.

Gemeni

Este o zi specială pentru tine. Energia astrală te va îndemna să abordezi noi începuturi în toate capitolele vieții. Dozează-ți eforturile, pentru că riști să te suprasoliciți fizic și nervos. Atenție la relațiile cu ceilalți! Foarte ușor poți strica relații și colaborări bune. Relaxează-te, desprinde-te de iureșul cotidian și oferă-ți momente de răsfăț și plimbări în aer liber.

Rac

Horoscop. Ar fi bine daca ai putea să-ți iei liber de la toate activitățile de astăzi. Forfota din jurul tău te obosește mult și te predispune doar la odihnă, visare și detașare de tot și toate. Evită deciziile majore, discursurile publice și acțiunile de anvergură. Sănătatea este vulnerabilă. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Conflicte în sfera profesională.

Leu

Horoscop. Capitolul prieteni și protectori va cunoaște începând de astăzi o revigorare deosebită. Vrei nu vrei, va trebui să renunți la relațiile vechi și să te pregătești de noutăți la acest capitol. Se conturează apariții noi și interesante în viață ta, care își vor lasă amprentele pe tot restul vieții. Evită dialogurile frivole, promisiunile și deciziile de orice fel!

Fecioară

Ziua îți vestește un nou culoar profesional, cu funcții înalte, răspundere, dar și cu plăți pe măsură. Sunt posibile altercații cu șefii, însă nimeni și nimic nu îți poate împiedica ascensiunea socială. De acum încolo ți se vor schimba statutul socio-profesional și imaginea în ochii celorlalți. Susține-ți ideile, planurile și lasă emotivitatea și scepticismul deoparte. Providență este de partea ta!

Balanţă

Horoscop. Energia îți oferă visuri înalte, o mare deschidere a mentalului superior și planuri mărețe de dezvoltare personală. Sunt momente favorabile și unice de a te așeză pe un culoar evolutiv deosebit, cu impact pe tot restul vieții. Pe de altă parte s-ar putea să afli informații importante despre unele cunoștinte aflate departe de granițele tarii. Se conturează călătorii interesante și necesare.

Scorpion

Capitolul financiar, în special latura care privește banii și bunurile pe care le deții în comun cu alții va primi influențele deosebite astăzi. Se conturează variante noi de căștig din partea altora. Poate fi vorba de primirea unei moșteniri sau de partaje în cazul unui divorț. Evită deciziile majore, semnarea documentelor de orice fel și promisiunile de asociere în afaceri.

Săgetător

Horoscop. Relațiile parteneriale se vor modifica radical începând de astăzi. Desprinde-te de cele vechi, lasă ranchiuna deoparte și deschide-te către noi orizonturi parteneriale. S-ar putea să nu fie pe placul tău ceea ce vezi sau auzi, dar cu trecerea timpului vei constata că totul a fost și este în favoarea ta. Evită deciziile majore, semnarea actelor și discuțiile lungi!

Capricorn

Ziua anunță începutul unui nou capitol profesional. Ori ți se schimbă condițiile de muncă, ori salarizarea, ori colegii sau șefii, ori îți schimbi serviciul în totalitate. Entuziasmul este accentuat, dar ar fi bine să te stăpânești. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil, pentru că există un risc crescut de erori.

Vărsător

Horoscop. Totul se modifică în relațiile sentimentale și în cele cu copiii, începând de astăzi. Contextul astral aduce adieri noi în plan sentimental. Vechiul rămâne în urma fară drept de revenire și, vrei nu vrei, te vei trezi într-o nouă poveste amoroasă. Iubirea și implicațiile ei vor capătă conotații noi pentru tine. Hobby-urile sunt alte teme atinse de razele astrale.

Peşti

Horoscop. Ziua îți aduce noutăți în relațiile familiale și în zona spațiului locativ. De unele rude te vei îndepărta definitiv, din varii motive, însă te vei apropia de altele la care nici cu gândul nu gândești. Pe de altă parte, raporturile tale cu tot ce tine de tradiție, trecut, familie, casă vor fi altele, însă mult mai apropiate de realitatea contemporană.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button