Expres

Horoscop 3 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 3 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Și azi sunt momente bune de a fi în sânul familiei. Pe de o parte, te odihneșți, mai rezolvi treburi domestice restante, iar pe de altă parte, ai șanse deosebite de a discuta cu membrii familei despre casă și problemele fiecăruia. Sunt posibile tensiuni și animozități care ies la suprafață, în moduri zgomotoase. Tine-ți firea și echilibrează situațiile ivite cu înțelegere, calm și iubire neconditionată.

Taur

Ziua îți aduce în preajmă prieteni și rude apropiate. Ai putea călători pe distante scurte, fie pentru a-ți rezolva chestiuni personale, fie pentru a ajuta pe cineva drag. Totuși, așteaptă să-ți fie cerut în mod expres ajutorul și nu divulga amănunte despre tine și planurile tale. Unii iți pot interpreta greșit vorbele și gesturile. Schimbul de informații este util și cu efecte pe termen lung.

Gemeni

Sunt posibile discuții aprinse privitoare la veniturile pe care le obții din activitatea profesionala. Depinde numai de tine cum te raportezi la bani și implicațiile lor. Ai putea trăi foarte bine, consumând strictul necesar și schimbandu-ți obiceiurile dăunătoare. Lasă grijile deoparte și bucura-te de cumpărături alaturi de cei dragi. Informații interesante dinspre locul de muncă.

Rac

Ziua este favorabilă pentru a schița planuri noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Revelațiile de acum sunt puternice, clare și bine ar fi să ții cont de ele. Totuși, unele amănunte îți scapă, pentru că multitudinea de informații care vin spre tine este deosebita și, pe alocuri, bulversantă. Relaxarea în natura, împreună cu cei dragi este binevenita. Ferește-te de a povesti prea multe despre tine!

Leu

Odihnește-te mult și evita eforturile mari și oamenii zgomotoși. Meditațiile în locuri sfinte, ascultarea unor melodii relaxante și dialogurile discrete cu persoane de încredere sunt remediile de care ai cea mai mare nevoie astăzi. Lasă grijile materiale deoparte! Beneficiezi de suficienți bani și de suficiente bunuri, astfel încât să te ocupi și de cele sfinte. Prudență la sănătate!

Fecioară

O zi interesantă pentru relațiile cu prietenii și cu persoanele care îți susțîn proiectele și demersurile profesionale. Reuniunile cu multa lume și diversă îți vor oferi idei bune privind dezvoltarea activității tale din segmentul muncii. Ascultă cu interes cele discutate în preajma ta și chiar ar fi bine să-ți notezi unele detalii. De mare folos îți vor fi peste câteva zile. Relaxează-te alături de cei dragi!

Balanţă

Ești o mica vedeta în anturajul socio-profesional. Ai forță, strălucire, un fel de mister greu de definit și înțeles. Mulți vor roi în jurul tău și puțini sunt aceia care ar reuși să te destabilizeze în vreun fel. Fii cât mai discret, alege-ți cuvintele și gesturile cu grija! Ceea ce spui acum vă avea efecte pe termen lung, atât asupra imaginii tale publice, cât și asupra statutului socio-profesional.

Scorpion

Astăzi ar fi bine să-ți bucuri sufletul cu activități culturale, împreună cu persoanele dragi și de încredere. Pe de alta parte, ai putea asimila ușor informații valoroase din domeniile tale de interes. Învățarea și schimbul de păreri cu ceilalți iți vor oferi o perspectiva noua asupra vieții și a relațiilor cu semenii. Privește partea plina a paharului și bucura-te de toate. Din orice poți învață câte ceva.

Săgetător

Cheltuielile comune cu ceilalți sunt prioritare și astăzi. Cu neamurile este posibil să discuți despre taxe pe moșteniri sau partaje specifice. Dar s-ar putea să apară restanțe financiare de genul facturi, impozite sau diverse datorii. Evita să te hazardezi în planuri financiare la indemnul altora! Bazează-te pe veniturile tale și folosește strictul necesar. Dincolo de aparențe, cei apropiați au scopuri ascunse.

Capricorn

Dialogurile cu celalti sunt importante și astăzi, de aceea fii atent și retine cât poți. Chiar daca, pe alocuri unele subiecte te vor necăji, altele te vor mira mult este bine să nu formulezi opinii și nici judecăți de valoare. Spre seară este un bun prilej de a medita asupra celor petrecute și discutate. Se conturează cheltuieli comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii.

Vărsător

Eșți foarte implicat în diverse treburi, indiferent că stai acasă sau mergi la serviciu. Se pare că ai restanțe și a sosit termenul scadent. Totuși, bine ar fi să-ți ordonezi prioritățile și să te ocupi numai de cele care nu suporta amânare. Pe de alta parte, recomandabil este să ai grija și de sănătate, întrucât se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Oblojește-te și cu remedii naturiste!

Peşti

Te poți distra astăzi alături de cei dragi. Chiar daca unii nu ți se alătură în aventuri și pozne, este bine să-i lași în pace și tu să te bucuri de activitățile programate. Din când în când ai nevoie să-ți revizuieșți opiniile vizavi de iubire și implicațiile ei. Astfel, cu cât forțezi nota, apropiindu-te de cei dragi, cu atât aceștia se îndepărtează de tine. Canalizarea atenției spre un hobby îți priește cel mai mult.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button