Expres

Horoscop 3 februarie. Leii au probleme de sănătate, posibile discuţii aprinse pentru Balanţe

Horoscop 3 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Dorință de a sta acasă, alaturi de cei dragi este mare, dar este posibil să ai multe treburi de rezolvat fie la serviciu, fie în diverse alte locații. Organizează-ți timpul și prioritățile, astfel încât să le împaci pe toate. Membrii familiei te sprijină prea puțin, de aceea nu te baza prea mult pe ei astăzi. Spre seara sunt posibile cheltuieli necesare casei sau membrilor familiei. Fii prudent cu banii și nu te avântă în cumpărături majore.

Taur

Activitățile intelectuale au succes numai daca sunt programate sau începute acum câteva zile. Poți finaliza cu succes diverse demersuri profesionale, care necesita întocmirea unor documente, comunicarea cu persoanele străine, dar de care ai nevoie pentru locul de munca. Fii prudent și la nevoie cere sprijinul unor colegi sau cuiva din anturajul familial. Călătoriile pe distante scurte sunt o tema importanta.

Gemeni

Sunt posibile cheltuieli sau discuții importante legate de veniturile tale salariale. Cumva te descurci cu banii, plata muncii depuse la serviciu este la zi și suficienta, însă pot apărea temeri legate de viitoarele tale câștiguri. Sunt momente bune, pentru a te gândi la variante noi de lucru, care să-ți aducă beneficii. Cu puțin efort, bunavoință și răbdare vei găsi soluții remarcabile. Totul este să ai încredere că vor prinde contur.

Rac

Ești emotiv și cu greu îți poate intra cineva în voie. Liniștește-te, evita provocările și ocupa-te numai de activități ușoare. De mare folos îți sunt tratamentele de îngrijire corporala sau achiziționarea unui obiect vestimentar dorit demult. Invita un prieten drag să te însoțească la o plimbare în aer liber sau la o hoinareală prin magazinele preferate. Spre seara te vei simți mult mai bine.

Leu

Sănătatea este vulnerabila și de aici vă apărea dorința de interiorizare și odihna. Ocupa-te numai de treburile prioritare și la nevoie cere sprijinul celor dragi. Plimba-te în aer liber, înconjoară-te de lucruri frumoase și de oameni de încredere. Sfaturile lor îți aduc alinare, idei bune și încrederea că vei depăși toate situațiile neplăcute în care ești implicat. Spre seara te vei simți în forma, dar nu forță nota.

Fecioară

Ziua aduce multe neplăceri în relațiile cu prietenii și cu persoanele din segmentul profesional. Fereste-te de aceste persoane și mai ales evita să-ți povestești slăbiciunile și intențiile de viitor. Iți sunt favorizate acțiunile discrete, departe de ochii celorlalți. Daca simți nevoie să discuți cu cineva, caută persoanele care s-au dovedit de încredere până acum și care au o mentalitate pozitiva.

Balanţă

Interesanta zi pentru relațiile cu șefii sau cu alte persoane cu funcție din diverse instituții oficiale. Sunt posibile discuții aprinse și retrospective ale activității tale profesionale de la locul actual de munca. Sunt momente în care poți afla părerile adevărate ale colegilor și șefilor despre tine și prestațiile tale profesionale. Fii prudent, discret și asculta cu atenție ce ți se spune. Seara iți vei găși liniștea alaturi de familie.

Scorpion

Componenta mentala este foarte activa și exista riscul să vorbești mult și fară rost. Ar fi bine să asculți la discuțiile altora și eventual să-ți notezi anumite informații. Printre banalitățile cotidiene se vor strecura frânturi de adevăruri, de care ai nevoie atât la locul de munca cât și în relațiile cu cei dragi. Totuși evita luarea deciziilor importante și emiterea unor judecăți pripite. Spre seara, relaxează-te cu o lectură amuzantă.

Săgetător

Capitolul financiar iți poate da bătăi de cap, mai ales aspectele privitoare la cheltuieli comune pe facturi, taxe, servicii sau moșteniri. Selectează prioritățile și evita hazardarea în investiți care depășesc puterea ta de câștig. Sunt momente importante în care ai șanse să pui anumite limite vizavi de bugetul comun cu alții. Mofturile personale sau ale celor dragi nu-și au rostul și locul acum. Unii doresc, în secret, să profite de pe urma agoniselii tale.

Capricorn

Unele colaborări sau înțelegeri cu partenerul de viață se pot răsturna spectaculos astăzi. Este bine să iei aminte la spusele celorlalți, însă vorbește strictul necesar. Chiar daca unele aspecte parteneriale iți displac, ai încredere în providență că te ajuta discret, din umbra. Sunt momente foarte importante pentru orice tip de relație parteneriala. Spre seara pot interveni chestiuni financiare, de tipul achitarea unor facturi.

Vărsător

Este mult de lucru al serviciu, dar cheful lasă de dorit. Ar fi bine să apelezi la ajutorul colegilor, pentru că organsimul tău este slăbit. Se pot accentua afecțiuni ale segmentelor capului și ale sistemului renal. Evita, pe cât posibil consultațiile și analizele medicale, deoarece pot interveni erori de diagnostic și tratament. Odihna, compania celor dragi și o alimentație ușoară te pot ajuta mult.

Peşti

Activitățile comune cu persoana iubita sau copiii au succes astăzi, chiar daca, pe alocuri, mai pot interveni discuții aprinse, neînțelegeri sau divergente de opinii pe chestiuni financiare. Este bine să eviți polemicile, deoarece subiectivismul este accentuat. Privește partea plina a paharului relațiilor sentimentale, pentru că este frumoasa, interesanta și de bun augur pentru tine. Spre seara, oboseala își vă spune cuvântul.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button