Expres

Horoscop 29 noiembrie. Multe provocări…

Horoscop 29 noiembrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Relațiile cu anturajul socio-profesional sunt active, dar dinspre familie iți vin informații interesante despre aceste persoane. Ar fi bine să asculți ce iți spun membrii familiei sau rudele. Apoi analizează singur informațiile primite și decide în consecință. Seara este potrivita odihnei și meditațiilor interioare.

Taur

Se pare că vei avea de-a face cu șefi, cu reprezentanți ai instituțiilor oficiale sau cu figurile autoritare din cadrul familiei. Este posibil să fii provocat să-ți expui părerile vizavi de mersul lucrurilor la locul de munca sau din mediul domestic. Fii prudent și alege-ți cuvintele cu grija. Unii doresc numai să profite de pe urma planurilor și ideilor tale.

Gemeni

Este o zi a schimbului de idei, de informații, de a dialoga cu persoane erudite sau de planuri specifice călătoriilor. Posibil să întâmpini neplăceri în demersurile propuse pentru astăzi, de aceea fii prudent și adaptează-te la situațiile ivite. Chiar daca unele evenimente vor lua turnuri neașteptate privește partea plina a paharului și bucura-te de tot ce te înconjoară.

Rac

Energia zilei îți favorizează în continuare achitarea taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. Rudele, partenerul de viață sau colaboratorii te pot provoca la o dezbatere pe teme materiale, moșteniri sau bunuri și bani folosiți și administrați în comun. Depinde numai de tine să echilibrezi discuțiile și să mulțumești pe țoață lumea. Evita promisiunile și cheltuielile nefondate!

Leu

Te oglindești în relațiile cu ceilalți și astfel poți afla ceea ce gândesc aceștia despre tine sau ce intenții au fata de tine. Cineva din anturajul prietenilor te vă ajuta să depistezi persoanele care-ți sunt loiale, care te respecta, care doresc sincer să te sprijine și pe cele care doar mimează aceste atribute. Spre seara, gândește-te la cele aflate astăzi și plănuiește remodelări personale.

Fecioară

Segmentul muncii te solicita mult și astăzi, evidențiindu-se multe provocări. Pe de o parte, este vorba despre faptul că sănătatea este vulnerabila și organismul obosit. Însă pe de altă parte, se pare că transformările tale interioare sunt din ce în ce mai profunde și astfel nu mai poți accepta orice nici la locul de munca, nici în plan personal.

Balanţă

Sunt multe provocări în plan amoros și astăzi, fie din partea persoanei iubite, fie din partea copiilor. Cei dragi vor să se bucure mai mult de prezenta și eforturile tale, însă tu ești retras și cufundat în gândurile tale. Lasă deoparte preocupările personale și apropie-te de ceilalți. Astfel ai șanse să te bucuri de activități distractive și recreative.

Scorpion

Familia și casa continuă să fie subiectele principale și astăzi. Pot aprea discuții aprinse cu membrii familiei, pentru că ori ești plecat departe de ei, ori ești atât de ocupat cu treburile tale încât pare că ai uitat de segmentul familial. Orietenaza-ți eforturile și atenția spre cei dragi și participa activ la viață familiei.

Săgetător

Ziua te predispune la activități intelectuale, schimb de informații, dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Totuși aspectele care vizează domeniul profesional sunt accentuate, astfel că tot ce afli iți este util la serviciu. Spre seara, rezerva momente de odihna și pentru lecturi ușoare și amuzante. Fii prudent, daca ești nevoit să călătorești.

Capricorn

Cheltuielile și veniturile obținute din activitatea profesionala sunt aspectele care te preocupa și astăzi. Posibil că din cauza partenerului de viață să fii nevoit să treci printr-o perioada destul de austera. Fii vigilent și susține-ți punctele de vedere într-o discuție cu acesta. Nevoile tale personale și eforturile depuse în câmpul muncii trebuie rezolvate.

Vărsător

Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că este greu să-ți intre cineva în voie. Controlează-ți impulsurile și reacțiile. Este doar o perioada mai puțin înzestrată energetic, iar tu recepționezi aceasta energie în mod defectuos. Ocupa-te numai de treburi ușoare, pentru că sănătatea este vulnerabila. Colegii de lucru te pot susține foarte bine daca accepți.

Peşti

Ziua predispune la introspecție și meditații interioare. Temerile tale principale sunt legate de segmentul amoros și de aici și stările tale de spirit oscilează mult. Detașează-te de toate și în același timp bucura-te de toate. Este un moment în care ți-ar prinde bine să accepți oamenii și situațiile din preajma ta așa cum sunt, fară să ai alte așteptări.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare