Expres

Horoscop 29 martie. Apar cheltuieli neașteptate pentru Gemeni, Vărsătorii vor avea succes în tot ce fac

Horoscop 29 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

În familie se poate pune problema rezolvării urgente a unor reparații sau a cumpărăturilor necesare traiului cotidian. Se pare că, deocamdată, tu ești acela care este nevoit să suporte cheltuielile majore ale casei și membrilor familiei. Alege prioritățile care necesita bani și apoi ai încredere că le vei rezolva pe toate în mod onorabil.

Taur

Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt fructuoase, dar punctate și cu note amuzante. Temele abordate astăzi vizează personalitatea ta, modul de îmbunatățire al acesteia și al felului în care reacționezi în fata evenimentelor cotidiene. Ia aminte la ce ți se spune și bucura-te că ai ocazia să întâlnești oameni care sunt sinceri cu tine.

Gemeni

Apar cheltuieli neașteptate fie pentru chestiuni legate de sănătate, fie pentru aspecte profesionale. Este posibil să fii nevoit să oferi cadouri pentru servicii sau favoruri de care, în aparenta, ai nevoie pe moment. Pe de alta parte poți beneficia de o prima. Fii prudent și chibzuiește pe îndelete situația în care te afli. Ziua predispune la fluctuații financiare, decizii grăbite și cheltuieli inutile.

Rac

Astăzi dorești să faci lucrurile numai cum crezi tu de cuviință. Totuși, ia o pauza și privește în jurul tău, la felul în care persoanele apropiate își rezolva treburile. Pentru că mentalul este răscolit exista riscul fie să te subestimezi, fie să te supraestimezi. Un prieten de buna calitate iți vă oferi sfaturi și soluții deosebite. Tine cont de ele!

Leu

Ești sensibil astăzi și orice remarcă venită din partea celor apropiați te poate deranja serios. Ar fi bine să eviți compania oamenilor zgomotoși și a celor care doresc prea multe de la tine. Ai nevoie de odihna, meditații în locuri sfinte și dialoguri cu Dumnezeu. Sănătatea necesita îngrijiri, dar nu se recomanda consultații și analize medicale, pe cât posibil.

Fecioară

Este o zi interesanta la capitolul prieteni și relații cu persoanele din anturajul profesional. Unii vor dori să afle cât mai multe despre tine, relațiile tale parteneriale și intențiile profesionale. Fii prudent și vorbește strictul necesar, pentru că sub o masca binevoitoare se ascund scopuri egoiste. Spre seara ai putea concluziona că ar fi bine să renunți definitv la unele relații.

Balanţă

La locul de munca, ziua anunță forfotă, discuții aprinse cu șefii, reuniuni oficiale importante. Se pare că ești pus în situația de a munci mult, dar plata aferenta eforturilor depuse se întrezărește vag. Depinde numai de tine să-ți dozezi eforturile pentru a avea randamentul corespunzător planului profesional. Lucrează atât cât poți, fară a ieși în evidenta. Seara aduce alinare în familie.

Scorpion

Sunt momente excelente pentru a-ți rafina mentalul, a fi autodidact, a învață lucruri noi de la și prin alții. O discuție cu cineva experimentat în ale vieții iți vă lamuri aspecte privitoare la îmbunatatirea personalității tale și a felului în care te raportezi la lume și evenimentele ei. Planificarea unor călătorii sau programe de instruire au de asemenea succes.

Săgetător

Ocupă-te de bugetul pentru următoarele săptămâni, deoarece sunt momente bune în acest sens. Poți planifica cu succes atât cheltuielile pentru cadouri, nevoi personale, nevoile familiei și casei, cât și achitarea facturilor, taxelor sau serviciilor de care beneficiezi tu și cei dragi. Este posibil să primești sprijin financiar și material de la rude sau dinspre segmentul profesional.

Capricorn

Privește la partenerul de viață sau la cei profesionali și observa cum își rezolva aceștia îndatoririle cotidiene. Ai putea învață multe de la ei, ai înțelege unde gafezi fară să-ți dai seama și nu în ultimul rand ai găsi soluții deosebite pentru a-ți rezolva îndatoririle tale. Cei dragi te sprijină necondiționat, așa încât încrede-te în ei din tot sufletul.

Vărsător

Este o zi cu multa munca de rutină, însă vei avea succes în tot ce faci. Totul este să-ți dozezi eforturile, să-ți selectezi prioritățile și să ai încredere că vei rezolva totul foarte bine. Iți este favorizata munca în locuri familiare, dar mai ales acasă. Relațiile colegiale sunt bune, dar pot exista, din când în când, animozități. Rezerva momente pentru o plimbare în aer liber.

Peşti

Ești pus pe șotii și asta iți poate crea neplăceri în relațiile cu cei apropiați. Totuși, fiind încă vacanta, în aer plutește izul distracției și al bucuriei de a fi împreună cu persoanele dragi. Folosește-ți rafinamentul nativ și antrenează-i și pe ceilalți în activități distractive. Spre seara ar fi bine să alcatuieșți programul zilelor următoare.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button