Expres

Horoscop 28 februarie. O zi răscolitoare în plan amoros pentru Vărsători, Racii sunt greu de mulțumit astăzi

Horoscop 28 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Multe lucruri interesante poți discuta cu persoanele din anturajul apropiat. Exista riscul să vorbești mult și fară rost, de aceea controlează-ți, atât debitul verbal, cât și subiectele pe care dorești să le atingi. Unii iți vor cere sfaturi și soluții pentru problemele lor, lucru care pe de o parte te vă încânta. Însă pe de alta parte, vei învață și tu cate ceva din experiențele de viață ale altora.

Taur

Este o și buna pentru a cumpără cadouri și a le oferi din țoață inima celor dragi. Chiar și pentru tine poți aloca o suma de bani și timp suficient pentru a hoinări prin magazinele preferate și a te bucura de ele. Invita un prieten de încredere să te însoțească. Pe de o parte vă fi amuzant, iar pe de alta parte, iți poate oferi sfaturi utile. Insă, orientează-te spre lucruri valoroase.

Gemeni

Oferă-ți cadouri și gândește-te și la cei dragi tie. Posibil să fii îngrijorat, din cauza bugetului disponibil, însă nu este cazul. Alege niscai priorități, alcătuiește o lista cu persoanele cărora știi bine că le-ai bucura sufletul, chiar și cu un cadou mărunt, și pleacă la cumpărături cu inima deschisa. Rezultatele acestor demersuri vor fi uimitoare. Spre seara, relaxează-te vizonând un film bun. Evită combativitatea și graba!

Rac

Ești greu de mulțumit astăzi, poate și pentru faptul că te necăjesc unele afecțiuni vechi. Ai răbdare cu tine însuti, dar și cu ceilalți. Ești sensibil, pentru că energia mediul înconjurător este puternica și captezi ușor orice influenta din preajma ta. Relaxează-te, ai încredere că totul este și vă fi bine. Cei dragi chiar îți vor binele. Acum, pe moment nu iți dai seama de iubirea și respectul lor pentru tine.

Leu

Undeva în sufletul tău rezonează dialogurile avute cu prietenii sau cu persoanele din anturajul profesional. Ar fi bine să-ți notezi într-un jurnal aspectele importante care iți tot vin în minte vizavi de locul de munca și de proiectele comune cu prietenii. Rezerva-ți momente de liniște și meditează pe marginea celor aflate astăzi. Sunt posibile revelații interesante și utile pe termen lung. Interesantă zi din toate punctele de vedere.

Fecioară

În plan profesional poți rezolva multe astăzi, daca iți concentrezi eforturile și iți stabilești clar prioritățile. Unii ar putea să te împiedice să-ți desfășori activitatea, însă au puține șanse daca observi rapid și reacționezi pe măsură. Totuși, este posibil să te hazardezi în treburi care nu te privesc. Inițiativele luate astăzi iți vor aduce mai tărziu responsabilitai mari, dar și plata vă fi pe măsură. Dialoguri fructuoase cu șefii și autoritățile.

Balanţă

O zi în care te atrag filozofiile de viață ale altora. Polemicile pe marginea subiectelor ezoterice iți vor aduce informații noi la care te vei gândi multă vreme de acum încolo. Evita însă să aprobi rapid concluziile formulate de alții vizavi de experiențele lor de viață. Tu ai de parcurs experiențele tale și numai tu le poți înțelege și folosi pe deplin. După-amiaza, relaxează-te cu o lectura amuzantă.

Scorpion

Ești tentat să te avânți în discuții filozofice privitoare la bani și implicațiile lor. Posibil să găsești ascultători, ba chiar să fii și aplaudat pentru formulările tale pline de tâlc. Fii prudent, deoarece unii vor reține cele spuse de tine și vor urma întocmai ceea ce sugerezi. Tine-ți opiniile personale numai pentru cei care te cunosc bine și iți sunt apropiați. Sunt posibile cheltuieli pentru nevoi cotidiene. Spre seară, meditează asupra evenimentelor zilei.

Săgetător

O zi cu multă forfotă în relațiile cu ceilalți. Sunt posibile dialoguri și întâlniri oficiale cu parteneri profesionali, de aceea fii pregătit pentru situații inedite. Buclucul zilei poate apărea de la banii și bunurile comune în segmentul profesional. Unii colegi sau parteneri de lucru pot avea pretenții financiare sau materiale mult prea mari față de cât efort depun ei la bunul mers al activității profesionale sau al proiectelor comune.

Capricorn

Începi ziua cu un mare chef de a pune la punct sarcinile profesionale rămase restante. Însă, elanul iți vă fi diminuat de colegii sau șefii care au nevoie de tine pentru a rezolva altele decât cele propuse de tine. Cu puțin efort și bunavoință vei pută împacă pe țoață lumea. Exista un rost în cele petrecute astăzi, rost pe care îl poți desluși, tăifăsuind, mai pe seară, cu cineva din anturajul apropiat.

Vărsător

Este o zi răscolitoare în plan amoros. Atât cu persoana iubită, cât și cu copiii sunt probabile discuții aprinse pe teme financiare. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor, deoarece lucrurile pot scăpa de sub control. Diferența de mentalitate vă fi foarte evidentă, mai ales între generații. Important este să înțelegi și să accepți în consecință rostul celor petrecute astăzi. Spre seară, ocupă-te de un hobby.

Peşti

Dialogurile cu membrii familiei sunt importante și folositoare pe termen lung. Fondul celor dezbătute în cadrul familial au un iz filozofic, astfel că iți poți etala cunoștinele și experiența de viață fără false pudori. Asculta și la cele spuse de ceilalți, pentru că schimbul de informații este marele căștig al zilei. Există tensiuni între tine și membrii familiei, de acea fii foarte prudent.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button