Expres

Horoscop 27 ianuarie. Racii sunt în vizorul șefilor, Fecioarele au noroc

Horoscop 27 ianuarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Zi foarte dinamică pentru tine. Simți o mare dorință de a schimba totul în jurul tău. Bine ar fi să începi cu propria ta persoana și cu modul de relaționare cu cei din jur. Relațiile cu ceilalți sunt provocatoare. Încearcă să găsești un echilibru intre ce iți dorești tu și ce iți oferă ceilalți. S-ar putea să decizi să te retragi dintr-un proiect sau o relație mai veche. Fii prudent și evita hotărârile de moment.

Taur

Energia zilei te îndeamnă la introspecție și retragere din forfota vieții. Sănătatea fluctuează mult, așa încât fii prudent și ocupa-te doar de activitățile de rutina. Evita consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. S-ar putea să descoperi multe nereguli în relațiile colegiale, însă de data asta fii doar observator și nu raspunde la provocări. Spre seara fă o plimbare în aer liber și odihnește-te mai mult.

Gemeni

Apar situații minunate în sfera prietenilor. Vei fi tentat să-ți reconfigurezi toate tipurile de relații. Unele relații se pot sfârși, dar altele noi pot apărea la orizont. Încearcă să discerni cu atenție ce oameni mai pastrazi alaturi de tine. S-ar putea că un protector să își retragă ajutorul care ți l-a oferit până acum. În a doua parte a zilei, persoana iubita iți poate oferi surprize interesante.

Rac

Astăzi ești în vizorul șefilor. Sunt posibile răsturnări de situație în cariera, însă toate sunt de bun augur. Se conturează o noua etapa în ceea ce privește statutul tău social. Chiar daca pe moment apar neplăceri, ia aminte la ce iți reproșează ceilalți și alcătuiește-ți noi planuri de acțiune. În a doua parte a zilei, o reuniune cu membrii familiei te poate ajuta mult.

Leu

Interesanta zi pentru tine la capitolul relații cu străinătatea. Sunt posibile călătorii în afara granițelor tarii pentru studii sau de agrement. Totuși, restricțiile se mențin în acest segment de viață, așa încât fii prudent și ai răbdare. Dorință de rafinare sufleteasca este la cote înalte. Programează-ți activități culturale, vizite în locuri sfinte sau plimbări în aer liber.

Fecioară

Se pare că astăzi îți surâde norocul la banii și bunurile altora. Ori primești un cadou spectaculos, ori o suma de bani necesara nevoilor tale actuale. Pe de alta parte, sunt momente bune de a-ți achita datoriile de orice fel. Verifica pe îndelete documentele financiare sau cele specifice bunurilor. S-ar putea să descoperi nereguli, dar se pot remedia. Spre seara lasă grijile deoparte și ocupa-te de cele spirituale.

Balanţă

Ziua iți aduce în atenție relațiile parteneriale și colaborările. Este posibila o discuție decisiva cu partenerul de viață. Fii prudent și nu da frâu liber emoțiilor momentane. În cazul proiectelor s-ar putea că o etapa să se finalizeze sau să înceapă alta noua. Cuvântul de ordine al zilei vă fi schimbarea în tot ce tine de ceilalți. Spre seara detașează-te de cotidian și alcătuiește-ți noi planuri de viitor.

Scorpion

Activitățile de la serviciu sunt prioritare pentru tine astăzi. Ești hotărât să-ți schimbi atitudinea fata de munca și implicațiile acesteia, însă acționează cu prudenta. Provocări profesionale interesante. Pe de alta parte, sănătatea este vulnerabila. Evita pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirugicale! După-amiaza fă o plimbare în aer liber și odihnește-te.

Săgetător

Relațiile sentimentale sunt subiectele principale ale acestei zile. Primești imbolduri pentru a-ți pune ordine în relația cu cineva drag. Ori te hotărăști să închei o relație, ori vei dori să o oficializezi. Discerne cu prudenta, pentru că hotărârile luate acum vă trebui să le duci la bun sfârșit. Sunt posibile și discuții contradictorii sau schimbări de atitudine în relația părinte-copil. Spre seara, recomandata este o petrecere alaturi de cei dragi.

Capricorn

O zi excelența pentru tine, deoarece ai mult spor și noroc la treburile gospodărești. Se întrezăresc schimbări majore în spațial locativ și în relațiile familiale. Poți face curățenii generale, reamenajări de decor sau chiar te poți gândi la achiziționarea unei noi locuințe sau a unui teren. Pe de alta parte fii atent la sănătatea și problemele unui membru al familiei. Sunt posibile dialoguri aprinse, dar ai răbdare și asculta și părerile celorlalți.

Vărsător

Astăzi s-ar putea să faci un drum important. Fie este vorba despre o problema de familie, fie vă trebui să te ocupi de un curs. Relațiile cu rudele și prietenii apropiați pot cunoaște turnuri deosebite. Provocarea momentului vizează sfera comunicării și a relațiilor cu cei apropiați. Poate ar fi bine să te îndepărtezi de unii prieteni pentru a face loc altora noi, mult mai de folos tie în aceasta etapa de viață.

Peşti

Aspectele financiare te preocupa inteaga zi. Se conturează schimbări la capitolul bani și bunuri materiale. Poți primi cadouri surpriza, recompense sau vesti legate de salariul primit de la un loc de munca. Tentația cheltuielilor extravagante este la cote înalte. Fii prudent și verifica în permanenta situația bugetului de venituri și cheltuieli. Energia vitala este scăzută, așa încât odihnește-te mai mult și lasă grijile deoparte.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button