Expres

Horoscop 26 ianuarie. O zi cu stări sufletești contradictorii pentru Berbeci, Fecioarele au provocări legate de bani

Horoscop 26 ianuarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Este o zi cu stări sufletești contradictorii, astfel că iți poate fi dificil să te implici în activități care necesita concentrare și efort fizic prelungit. Bine ar fi să-ți selectezi prioritățile și să te ocupi de treburi ușoare, cel puțin în prima parte a zilei. Gândește-te să mergi la ședințe de masaj, gimnastica ușoară sau să folosește alte terapii naturiste, folositoare îmbunătățirii sănătății.

Taur

Ziua este favorabila introspecției și analizării pe îndelete a relațiilor și situațiilor în care ești implicat. Pe de alta parte se pot accentua afecțiuni vechi, de aceea dozează-ți eforturile și ocupa-te numai de treburi ușoare. Detașează-te de grijile cotidiene și visează cu ochii deschiși. Rugăciunea spusa din suflet te poate elibera de tensiunile acumulate.

Gemeni

Dialogurile colegiale și activitățile profesionale se desfașoară anevoios. De aceea, pe cât posibil evita participarea la reuniuni profesionale și discuțiile pe teme importante. Ar fi bine, că din când în când să studiezi concepțiile altora și felul lor de a fi. Astfel ai învață multe despre relațiile interumane și despre modul de rezolvare a situațiilor în care ești implicat.

Rac

Ești dependent de reacțiile și vorbele celorlalți, ceea ce te vulnerabilizează mult mai ales în domeniul profesional. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii, iar colegii nu-ți vor tine partea. Traversam o perioada în care neplăcerile de la locul de munca sunt accentuate. Fii prudent și ocupa-te numai de îndatoririle tale! După-amiaza iți prind bine dialogurile cu membrii familiei.

Leu

Lasă deoparte grijile cotidiene și privește dincolo de perdeaua fizică. Chiar daca te confrunți cu neplăceri financiare, deocamdată ai tot ce iți trebuie pentru un trai decent. Organizandu-ți atent bugetul, alegând prioritățile și urmând la nevoie sfaturile celor dragi vei depăși totul cu bine. Muzica de relaxare și o plimbare în aer liber iți sunt de mare folos.

Fecioară

Provocările zilei sunt legate de banii pe care îi obții din colaborări. Exista șanse bune de a contracta alte oferte de munca sau o colaborare actuala se poate diversifica, obținând astfel un venit suplimentar. Totuși fii prudent și nu te grăbi în luarea deciziilor și semnarea documentelor. Spre seara analizează pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat.

Balanţă

Te preocupă lărgirea orizontului profesional, fie prin abandonarea unor sarcini de lucru sau a unui grup de colegi, fie prin căutarea altui loc de munca. Tendință de a te grăbi cu luarea deciziilor este mare și păguboasă. Deocamdată analizează situația din domeniul profesional și lasă deciziile importante pentru zilele următoare. Seara iți aduce împăcare cu sine.

Scorpion

Ziua te predispune la munca multa, în special cea de rutina. Se pare că vrei să fugi de neplăcerile din segmentul sentimental și astfel alegi îndatoririle profeisonale sau treburile cotidiene necesare îngrijirii spațiului locativ. În prima parte a zilei, subiectivismul și graba sunt accentuate. Spre seara vei reuși să te detașezi de fluctuațiile emoționale și să te bucuri de toate.

Săgetător

În relațiile familiale intervine astăzi un soi de răceală afectivă. Discuțiile pe teme importante, lasă-le pentru zilele următoare. Fii înțelegător cu cei dragi și folosește-ți farmecul nativ pentru a învioră atmosfera din cămin. A doua parte a zilei este favorabila activităților recreative și distracției. Evita eforturile mari și selectează treburile prioritare!

Capricorn

Procesele mentale sunt îngreunate în prima parte a zilei. Fii prudent daca ai de întocmit documente sau trebuie să participi la întâlniri oficiale. Exista riscul să vorbești în necunoștință de cauza și să gafezi serios. A doua parte a zilei este favorabila dialogurilor cu membrii familiei și treburilor gospodărești. Accepta părerile celor dragi și implica-te în treburile gospodărești.

Vărsător

Tentația cumpărăturilor este mare și riscanta în prima parte a zilei. Detașează-te de nevoile materiale și îndreaptă-ți atenția spre cele spirituale. Cineva din anturajul apropiat iți vă oferi sfaturi bune vizavi de investițiile potrivite acestei perioade. După-amiaza se întrezăresc discuții cu prieteni și cu neamurile. Evita să-ți divulgi planurile și intențiile de viitor!

Peşti

Oscilațiile emoționale din prima parte a zilei te transforma într-un personaj greu de înțeles de către cei din preajma. Astfel exista riscul să îndepărtezi persoane dragi sau să fii înlăturat din cadrul unui grup de lucru care funcționează destul de bine. După-amiaza te vei simți mai bine, revenind la sentimente mai bune. Evita cheltuielile majore și împrumuturile!

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button