Expres

Horoscop 25 ianuarie. Gemenii au parte de întâlniri neașteptate cu neamurile, Racii sunt atraşi de subiecte spirituale

Horoscop 25 ianuarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Odihnește-te astăzi și lasă grijile deoparte. Afecțiunile vechi, mai ales cele legate de sistemul limfatic te pot necăji destul de mult. Folosește și terapii naturiste pentru a îmbunătăți starea întregului organism. Cineva din anturajul prietenilor te poate sfătui de bine vizavi de relațiile situațiile în care ești implicat. Totul este să accepți și alte păreri.

Taur

Foarte importante sunt astăzi relațiile cu prietenii. Chiar daca unele păreri sunt total diferite de ale tale, totuși ar fi bine să reții spusele altora. Nesiguranță ivita în aceste tipuri de relații te vă face să te îndepărtezi rapid de unele persoane, care până nu demult iți susțineau demersurile personale și profesionale. Evita investițiile financiare și emoționale!

Gemeni

Ziua îți aduce multă lume în preajmă, fie că ești invitat la evenimente sociale, fie în familie apar pe neașteptate întâlniri cu neamurile. Posibil chiar să iei legătură cu cineva din străinătate sau să ți se propună o oferta de colaborare cu parteneri străini. Retine detaliile celor discutate în aceste zile și nu te grăbi cu luarea deciziilor.

Rac

Gândurile iți sunt atrase de subiecte spirituale, fiind posibil să se materializeze participarea la un seminar, un curs sau o prezentare de profil. Detașează-te de mărunțișurile vieții cotidiene și urmează-ți dorințele sufletului. Vorbele frumoase, gesturile alese cu grija, atitudinea deschisa și armonioasa fata de tot ce te înconjoară, folosește-le din plin.

Leu

Apar discuții legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Sunt momente favorabile pentru planuri de investiții, cheltuieli comune pe facturi, taxe sau servicii de care beneficiați împreună. Tine cont de sfaturile sau doleanțele celor dragi. Dincolo de vorbele banale se ascund adevăruri deosebite.

Fecioară

Relațiile de colaborare sunt puse sub lupă și astăzi. Ar fi bine să te retragi dintr-un grup de lucru, daca simți că nu mai rezonezi cu acele persoane sau cu acea activitate pe care o desfășurați împreună. Deziluziile sunt mari, astfel că orientează-te rapid spre noi orizonturi profesionale. În relația de cuplu pot apărea schimbări benefice.

Balanţă

Exista posibilitatea să te afunzi în munca și astăzi. Te atrag mai mult activitățile specifice unui hobby, decât treburile de rutina de la locul de munca sau cele domestice. Alege prioritățile și dozează-ți eforturile! Sănătatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor. Amintește-ți că tu iți ești cel mai potrivit terapeut și îngrijește-te corespunzător.

Scorpion

Ziua iți aduce în atenție activitățile comune cu persoana iubita sau copiii. Posibil să înveți multe lucruri interesante de la generațiile mai tinere decât tine, astfel că deschide-ți inima și transforma-te, preț de câteva momente, într-un învățăcel ascultător. Te poți relaxa cu un hobby sau tăifăsuind cu un prieten drag. Fereste-te de cheltuieli!

Săgetător

Să fii acasă, alaturi de cei dragi este cea mai indicata situație astăzi. Persoanele din anturajul apropiat te vor provoca la discuții sau vor dori să te viziteze. Ar fi bine să-ți alcătuiești un program personal în așa fel încât să ai momente, atât pentru odihna, cât și pentru intimitate cu membrii familiei. Lasă îndatoririle profesionale deoparte și bucura-te de toate!

Capricorn

Ziua este favorabil întâlnirilor și dialogului cu persoanele din anturajul apropiat. Datorita bugetului, restrâns în aceste zile, este posibil, fie să nu onorezi o invitație, fie să te împrumuți pentru a oferi un cadou deosebit cuiva drag. Ar fi bine să lași deoparte protocolul și să socializezi fără teamă. Simpla ta prezenta și un zâmbet sincer vor rezolva totul.

Vărsător

Vei privi cu un ochi critic la situația ta materiala. Posibil să contabilizezi bunurile și banii disponibili, trasând totodată noi direcții de folosință a lor. Sunt momente favorabile pentru a lucra la sistemul tău personal de valori morale și spirituale, detașându-te de planul material. Depinde numai de tine să adopți o alta filozofie de viață.

Peşti

Sunt binevenite ședințele de masaj, mersul la piscină, plimbările prin locurile preferate și trasarea unor planuri noi de viață. Chiar daca, stările tale sufletești sunt oscilante, cu puțin efort vei reuși să le controlezi și să te bucuri de tot ce te înconjoară. Tine cont și de părerile celor dragi vizavi de ceea ce ar fi bine să schimbi la tine sau în viață ta.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button