Expres

Horoscop 25 februarie. Cumpărături, calcule, cheltuieli, discuții pe seama bugetului familiei pentru Berbeci, Vărsătorii se bucură de liniștea și confortul casei

Horoscop 25 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Cumpărături, calcule, cheltuieli, discuții pe seama bugetului familiei, planuri de investiții, dar și de economii. Pe de o parte, îți vin bani sau cadouri, iar pe de alta parte, cheltuiești sau oferi tu la rândul tău altora mici bucurii materiale. Urmează o lista de priorități și evita să cheltuiești pe lucruri extravagante sau inutile. Sunt posibile dialoguri și întâlniri importante cu persoanele apropiate. Se deschide o nouă etapă în plan relațional.

Taur

Ești pregătit să începi o etapa noua, astfel că este să alcătuiești planuri. Dependența de aprecierile și acțiunile celoralti este păguboasă în acest weekend, de aceea concentrează-ți eforturile și ai încredere în forțele tale. Sigur că poți învață și aplica din experiențele altora, însă deciziile finale trebuie să-ți apartină în totalitate și să fie numai în favoarea ta. În plan financiar se conturează noutăți. Condiții de muncă noi și venituri pe măsură.

Gemeni

Sunt momente excelente pentru a te odihni și medita la frumusețile vieții în zilele acestui final de săptămână. Este posibil să te necăjești datorita vorbelor sau acțiunilor celorlalți, însă nu te lasă dus de val. Este mult mai important acum să te concentrezi pe treburile tale și pe intențiile de viitor. Revelațiile și descoperirea unor soluții salvatoare pot fi la ordinea zilei. Energia acestor zile te impulsionează să începi o nouă etapă de viață.

Rac

Dependența de prieteni și de persoanele din anturajul profesional iți poate crea neplăceri în relațiile cu cei dragi în acest weekend. Datorita unor probleme de sănătate sau unor chestiuni profesionale simți nevoia să te destăinui cuiva care cunoaște îți știe bine viața personală și profesională. Subiectivismul este accentuat, existând riscul să fii înțeles greșit. Sunt momente bune pentru odihnă și dialog interior. Schimbări deosebite pe toate planurile vieții.

Leu

Finalul acestei săptămâni te pune pe o scena invizibilă și astfel mulți vor privi la tine și iți vor savura discursurile. Cei dragi vor fi încântați să-ți fie alături, chiar daca, pe alocuri vor exista și unii care îți vor critica, fie gafele gramaticale, fie gesturile stângace. Tu ar trebui să te simți bine, să-ți prezinți ideile fară rezerve, dar să tii cont, fară supărare și de remarcile celorlalți.

Fecioară

Sunt zile bune, la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a planifica călătorii, a discuta cu persoanele aflate în străînătate și pentru a studia subiecte deosebite. Este posibil să simți tensiuni mentale dificil de gestionat. Ia pauze regulate și nu forță nota. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta să-ți recapeți echilibrul și liniștea interioară. Vorbește strictul necesar și asculta mai mult. Este rost de noutăți în plan profesional.

Balanţă

Aspectele financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii sunt teme reprezentative pentru acest weekend. Ai putea discuta cu succes strategii financiare pe termen lung, iar ceilalți te vor asculta și aproba fără rezerve. Ar fi bine să ai în vedere și ceva cheltuieli pentru mofturi sau situații neprevăzute. Activitățile culturale, aprofundarea unor subiecte deosebite sunt importante acum. Schimbări profunde de mentalitate și de crez.

Scorpion

Ceilalți sunt atrași de tine că de un magnet, la sfârșitul acestei săptămâni, pentru că vorbești frumos, ai gesturi rafinate și un farmec care împrăștie în preajma ta o lumină deosebită. Însă, unii ar putea fi tentați să profite de pe urma generozității tale, fie cerandu-ți bani sau favoruri, fie impulsionandu-te să investești în proiecte favorabile lor. Pastrează o distanță clară față de toată lumea și nu te lăsă măgulit.

Săgetător

În zilele acestui weekend ar fi bine să te odihnești, pentru că oboseala își vă spune cuvântul și chiar se pot evidenția unele afecțiuni vechi. Ceilalți te pot sprijini în treburile cotidiene, așa încât apelează cu încredere la ei. Evita, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Ai suficienta energie vitala că să-ți refaci bine organismul. În relațiile parteneriale este forfotă, deschizându-se o nouă etapă. Prudență și discernământ!

Capricorn

Te-ai putea distra copios la finalul acestei săptămâni, alaturi de prieteni, persoana iubita și copii. Pot apărea niscai discuții aprinse, pentru că ești tentat să asculți mai mult de prieteni și mai puțin sau deloc de cei dragi apropiați. Găsește un echilibru intre toate aceste relații și nu te lasă impresionat de unii sau de alții. În umbra exista tensiuni mocnite, de aceea fii prudent, pentru că se pot destrăma relații bune.

Vărsător

Liniștea și confortul casei, dialogurile cu membrii familiei reprezintă aspectele care te atrag în mod special în acest weekend. Chiar daca sunt îndatoriri profesionale care iți solicita prezenta și eforturile în afara cadrului familial, cu puțin efort și bunavoință vei putea aranja programul, astfel încât să împaci pe țoață lumea. Segmentul amoros capătă alte dimenisuni începând cu aceste zile. Urcușuri și coborâșuri inerente în orice tip de relație afectivă.

Peşti

Se conturează întâlniri și dialoguri interesante la sfârșitul acestei săptămâni cu persoanele din anturajul apropiat. Fii scump la vorba! Evită să oferi sfaturi și detalii personale despre tine și planurile tale de viitor. Vizitele la rude sau prieteni, excursiile în aer liber sunt alte aspecte de luat în calcul. Acasă, în familie se conturează schimbări majore, declanșându-se o etapă nouă. Se recomandă prudență, deoarece lucrurile pot scăpa de sub control.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare