Expres

Horoscop 24 noiembrie. Zi excelentă pentru…

Horoscop 24 noiembrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Poți aborda astăzi relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung. Demersurile pentru călătoriile în afara granițelor tarii pot cunoaște turnuri neașteptate. Daca ești nevoit să călătorești, verifica atent toate detaliile și pleacă doar daca este absolut necesar. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, așa încât evita semnarea actelor, examenele și interviurile importante. Pe de alta parte, dorință de rafinare sufletească îți dă târcoale.

Taur

Pentru tine, astrele iți recomanda să te ocupi de chestiunile financiare. Este vorba despre banii și bunurile în comun cu ceilalți. Ai avea succes în achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Totuși, fii prudent, întrucât discordia se afla pe aproape și iți poate crea neplăceri greu de estimat și controlat. Tentația de a profita de avutul altora este destul de mare, însă nu este recomandabil.

Gemeni

Relațiile parteneriale încep un capitol. S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de chestiuni ce privesc viață de cuplu. Relația cu partenerul de viață este destul de dinamica și se recomanda multa prudenta. Se pot strica definitiv relații vechi, exclusive din cauza ta. Daca ești implicat în proiecte sau colaborări s-ar putea să apară disensiuni intre colaboratori. Exista nemulțumiri în acest sector, de aceea bine este să verifici permanent situația etapelor de lucru.

Rac

Se pare cu tu ai foarte multe treburi de rezolvat la serviciu. Relațiile colegiale devin tensionate, dar nu se recomanda să răspunzi la provocări. Atenție că se pot declanșă conflicte greu de estimat, controlat sau remediat. Se conturează o nouă etapă profesională și relațiile colegiale. Se pot accentua și unele probleme de sănătate. Ocupa-te de treburile ușoare și odihnește-te mai mult. Evita consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale!

Leu

Cheful de distracții și aventuri te vă face remarcat în anturaj astăzi. Relațiile sentimentale sunt tensionate. Se deschide un nou capitol sentimental, însă evită să implici prietenii sau colegii în aceste tipuri de relații. Pentru alții, copiii și problemele lor alcătuiesc subiectul principal al zilei. Spre seara, astrele iți recomanda să te ocupi de un hobby. Ești foarte creativ în aceasta perioada și bine ar fi să iți pui ideile în aplicare.

Fecioară

Ziua îți aduce în atenție segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei. se deschide un nou capitol domestic de mare anvergură. Sunt momente bune de a te ocupa de curățenii generale, reparații curente sau te poți gândi la achiziționarea unei locuințe noi. Verifica sursele de foc din spațiul locativ. Mentalul cotidian este bulversat, recomandabila fiind evitarea deciziilor majore. În a doua parte a zilei, aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere.

Balanţă

Astăzi se pare că ești mai mult pe drumuri. Întâlnirile sau dialogurile cu cei apropiați pot fi frecvente și tensioante. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, așa încât nu lua de bun informațiile pe care le primești astăzi. Pentru alții, componenta educațională este accentuata de către astre. Te poți înscrie la forme de școlarizare pe termen scurt sau, funcție de caz, poți finaliza unele în care ești deja implicat. Capitol nou vizavi de apropiați, educație și călătorii.

Scorpion

Capitolul financiar reprezintă o temă astăzi care vă avea efecte pe multă vreme de acum încolo. Poți primi cadouri, recompense sau se poate rediscuta remunerația primita de la un loc de munca. Tentația cheltuielilor extravagante este la cote înalte. Fii prudent și chletuieste strictul necesar. Recomandabil este să iți verifici bugetul de venituri și cheltuieli. Energia vitala fluctuează destul de mult.

Săgetător

Este o zi excelența pentru tine. Beneficiezi de multa energie, așa încât bine este să te ocupi pe îndelete de treburile tale. Combativitatea este la cote înalte. Fii prudent, încearcă să eviți conflictele și alternează munca cu odihna. Atenție la sănătatea întregului organism! Dozează-ți eforturile și nu pune la suflet chiar totul. Spre seara pot apărea probleme legate de bani. Verifica-ți bugetul de venituri și cheltuieli. O nouă etapă personală de mare anvergură.

Capricorn

Astăzi, pentru tine astrele iți recomanda să fii cât mai retras. Sufletul tău are nevoie de odihna și introspecție. Sunt posibile stări neplăcute, dar evita consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. S-ar putea să descoperi diverse lucruri tăinuite demult, legate de colegii de serviciu. Încearcă să nu dai frâu liber primului impuls de a rupe relații vechi. În a doua parte a zilei te vei simți mai bine.

Vărsător

Prietenii și protectorii sunt subiectele tale favorite de astăzi. Se pare că primești multa sutinere din partea acestora, dar ți se cere și un fel de plată. Unele relații mai vechi se pot strica definitiv. Evita conflictele, comunica strictul necesar și discerne cu atenție ce relații dorești să păstrezi în continuare în viață ta. Poți afla informații neplăcute legate de cineva pe care îl considerai prietenul tău de suflet.

Peşti

Interesanta zi pentru tine la capitolul carieră. Sunt posibile discuții contradictorii cu un sef, de aceea fii prudent și asculta cu atenție ce ți se spune. Exista varianta îmbunătățirii statutului social sau, funcție de caz, pot apărea și neplăceri. Familia iți este alaturi, dar nu cum ai dori tu. Bine ar fi să găsești un echilibru intre activitățile sociale și treburile gospodărești. Gândirea și comunicarea iți sunt umbrite, așa încât folosește dictonul tăcerea este de aur.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button